Lihat Mary-Kate Olsen’s Ring Engagement Stunning Plus Set Perkahwinan Band

Boleh dikatakan edgier dari dua kembar Olsen, Mary-Kate Olsen telah diketahui sejak beberapa tahun kebelakangan ini untuk gaya yang diilhamkan oleh vagina. Cincin pertunangan Cartier emas yang cantik dari Olivier Sarkozy yang kini menjadi hubby dan bank Perancis, tidak terkecuali. Dengan cincin berlian dan nilam, cincin itu sesuai dengan gaya Olsen dengan sempurna dan, pada hari Rabu, dia melangkah keluar di New York memakai tambahan baru pada jari cincinnya: satu pernikahan emas yang ramping.

Mary-Kate Olsen's Ring - Embed
Berita Splash

Pasangan itu berkahwin pada November 2015, dan sejak itu, pelakon berpaling-fesyen yang berpaling hanya dilihat bermain cincin pertunangan asalnya. Walaupun kami tidak fikir kami boleh mencintai pernikahannya lagi, band yang baru ditambah dengan pasti meninggikan dan menambahkan drama kepada rupa.

BERKAITAN: Mary-Kate Olsen kelihatan cantik pada penampilan pertama selepas pernikahan

Walaupun kita ingin tahu bagaimana Olsen yang bergaya itu mengendalikan batu pada cincin di tangannya yang mungil, kami yakin dia menguruskan dengan baik. Lagipun, dia terbukti dia sanggup berbuat apa-apa atas nama fesyen. Sejak bersara dari permainan lakonan, kini berusia 29 tahun dan kakak kembarnya, Ashley Olsen, telah membina empayar fesyen dan mendedikasikan masa mereka untuk mewujudkan garis fesyen yang memenangi anugerah. Berdasarkan itu sahaja, kami pasti pasti Olsen dapat menakluk hampir apa sahaja-termasuk permata yang lebih besar daripada kehidupan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − = 72

map