Lihat Semua 5 Selena Gomez’s Revival Tour Tour

Selena Gomez Revival Tour LEAD
Denise Truscello / WireImage

Jonathan Borge

Mei 09, 2016 @ 12:30 malam

Ketika datang ke fesyen, Selena Gomez jelas tidak dapat menahan tangannya sendiri. Seolah-olah permaidani merah dan gaya jalannya kelihatan tidak mencukupi, penyanyi “Cinta Suka Lama” memulakannya Lawatan Revival Jumaat di Las Vegas dan hasilnya membuktikan bahawa pakaiannya adalah serius keutamaan untuk pasukan Selena.

Pengarah fesyen pelancongan dan stylist Christian Classen dikategorikan sebagai pertunjukan kepada lima aksi, masing-masing mencerminkan bukan sahaja rekaan top-chartnya, tetapi persamaan kecantikan untuk pereka watt tinggi. Untuk pembukaan itu, Gomez berpaling kepada rumah reka bentuk baru Monse untuk bodysuit bogel dan tiruan tersuai yang penuh dengan kristal Swarovski dan gaun taffeta yang sepadan dengan warna hitam yang sepadan dengan pasangannya dan paten Louis Vuitton paten dan topeng Michael Schmidt.

Tidak bersedia untuk kelihatan seperti pop diva lagi? Gomez juga melancarkan laman pop timbul 30 keping penuh dengan produk pelancongan yang mempunyai kemeja-T yang dihiasi dengan wajahnya di atasnya, potongan denim dengan patch, jaket pengebom yang ramping, dan baju kusyen yang dipotong. Untuk mendapatkan tangan anda, sila lawati selenarevivalmerch.com dan pra-memerintahkan item yang anda pilih sebelum melangkah kaki di dalam arena.

Lihat semua lawatan pelancongan Gomez Revival di bawah dan bersedia untuk ditiup.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map