Lihat Semua Bintang yang Menghadiri Rangkaian Berlian Tahunan 3 Rihanna

Emily Ratajkowski Diamond Ball LEAD
Kevin Mazur / Getty

Jennifer Davis

15 Sep, 2017 @ 7:00 pagi

Rihanna pasti tahu bagaimana untuk membuang pesta. Penyanyi “Pemikiran Liar” menganjurkan Diamond Ball tahunan ke-3 untuk Yayasan Clara Lionel beliau di New York City di Cipriani Wall Street pada malam Rabu, dan ia agak bersifat bintang-bintang.

Semua orang dari Emily Ratajkowski kepada Lil ‘Kim, keluar untuk menyokong BadGalRiRi dan mengumpul wang untuk amalnya, yang membantu masyarakat kurang bernasib baik untuk memperbaiki keadaan kesihatan dan pendidikan serta menonjolkan seni, dan mereka kelihatan baik melakukannya. 

Ratajkowski terkejut dengan gaun berwarna hitam Chanel yang memeluk lengkung tanpa tali dari Shrimpton Couture, yang menampilkan butang emas di sepanjang kancing. Dia menghidupkan semula pandangan yang bertukar kepala dengan permata David Webb dan sandal strappy, menggayakan bobanya dalam gaya lurus yang lurus. Jangan sekali-kali seseorang melangkau peluang untuk membunuh di atas permaidani merah, tuan rumah Rihanna kelihatan luar biasa dengan gaun hitam rendah yang sangat dramatik oleh Ralph & Russo, yang dipasangkan dengan selendang hitam dan sandal terbuka. Bintang pop itu menampakkan pandangannya dengan penjual berlian dua peringkat. Ah-mazing.

VIDEO: Transformasi Kecantikan Rihanna

Selepas permaidani merah adalah parti, tentu saja. Bintang menuju ke makan malam, lelongan, dan prestasi oleh Calvin Harris. Tatal ke bawah untuk melihat siapa lagi yang menghadiri bola. 

BERKAITAN: Emily Ratajkowski memulakan Keranda Khas Alis Baru di NYFW

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − = 58

map