Lihatlah Kembali pada 5 Momen Selebriti Ikon dari Foto 100 Masa: Imej Paling Berpengaruh sepanjang Masa

<em>Camelot</em>, 1953<br/>“></div><div class=
Dengan hormat dari The Hy Peskin Collection

Olivia Bahou

17 Nov 2016 @ 9:45 pagi

Masa Majalah tahu bahawa gambar bernilai seribu perkataan, itulah sebabnya beberapa potongan jurnalisme yang paling bergerak telah disampaikan bukan melalui teks, tetapi dengan gambar yang kuat.

Untuk memperingati 175 tahun fotografi yang cemerlang, Masa sedang melancarkan 100 Gambar: Imej Paling Berpengaruh sepanjang Masa ($ 24.95; shop.time.com), projek multi-platform yang meraikan fotojurnalisme yang cemerlang yang telah dicipta dan dicetak oleh majalah tersebut.

Dari perjalanan kapal layar ikon Jackie dan John F. Kennedy ke perjuangan bantal Beatles ” dan bahkan Oscars selfie yang menjadi gambar yang paling ganas di dunia, gambar-gambar ini telah membentuk sejarah, sama ada mereka mahu atau tidak.

Koleksi penuh akan dilancarkan pada time.com/100photos, dan juga boleh didapati untuk pembelian dalam cetakan individu atau buku kopi edisi buku kopi, 100 Gambar: Imej Paling Berpengaruh sepanjang Masa, oleh editor dari Masa.

Tetap menatal untuk lima momen selebriti ikonik yang membuat potongan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map