Lola Kirke Bercakap kepada Gael Garcia Bernal Mengenai Mozart di dalam Hutan dan Kenapa Dia Memakai “Segalanya Semuanya”

Apabila Lola Kirke berada di sekolah menengah pada awal 2000-an, dia memintas penyembahan berhala budak lelaki dan secara khusus menetapkan pandangannya pada pelakon Mexico yang mempunyai masa pelariannya dalam filem-filem seperti Y Tu Mamá También dan The Diaries Motorcycle: Gael García Bernal. “Saya mempunyai seorang pelajar sekolah yang menghancurkannya dalam kelas kelapan,” kata lelaki berusia 26 tahun itu dengan ketawa. Impian pramatang Kirke telah direalisasikan ketika dia mendarat peranan Hailey, seorang oboist di Symphony New York fiksyen bertentangan García Bernal di drama Amazon Golden Globe yang memenangi Studios Mozart dalam hutan. Sebelum pelepasan musim ketiga pada 9 Disember, García Bernal menamakan Kirke untuk penangkapan silang benua.

Lola Kirke In-Book - Embed 1
Magnus Unnar

GAEL GARCÍA BERNAL: Saya ingin bercakap tentang hubungan antara watak kita, maestro orchestra Rodrigo dan Hailey. Apa yang sedang berlaku dengan kami?

LOLA KIRKE: Saya fikir berada dalam hubungan yang benar-benar romantis akan menjejaskan apa sebenarnya perkongsian mereka, dan itu kreativiti dan persahabatan. Saya tidak fikir sama ada mereka mahu mengorbankan ikatan artistik, dan saya gembira saya dapat bermain di atas skrin. Ia secara umumnya bukan naratif yang kita lihat di TV.

VIDEO: Pada Set Dengan Lola Kirke

GGB: Adakah anda rasa sukar untuk membuat persahabatan lelaki dan wanita yang bermakna dalam kehidupan sebenar??

LK: Nah, kami telah lama berteman, dan saya rasa salah satu sebabnya ialah anda membuat saya merasa sangat selamat sebagai seorang pelakon. Dikelilingi oleh orang-orang yang berani dan bijak kerana mereka berbakat membuat apa yang kita lakukan lebih istimewa.

BERKAITAN: 8 Rancangan TV dan Istimewa untuk Menonton pada bulan Disember

GGB: Pada penghujung hari, kami cuba memberi gambaran yang meluas kepada dunia muzik.

LK: Pasti, tetapi yang paling penting, ia tentang membuat seni. Walaupun muzik adalah bentuk seni tertentu yang kita sedang meneroka dalam pameran itu, perkara yang sama adalah benar dalam setiap usaha kreatif. Ia datang kepada keghairahan.

Lola Kirke In-Book - Embed 2
Magnus Unnar

GGB: Ada tempat yang indah di mana Mexico, negara asal saya, bersempadan dengan Amerika Syarikat. Artis berduyun-duyun di sana untuk melukis mural, dan ia adalah bentuk ungkapan yang sama.

LK: [Jika saya melakukan mural di sana] Saya ingin menunjukkan adegan yang menggambarkan orang yang saling mengasihi dan bekerja bersama.

GGB: Saya membaca di mana matlamat anda untuk 2017 adalah untuk belajar Bahasa Sepanyol.

LK: Saya tidak mempunyai petunjuk di mana anda mendengarnya, tetapi mungkin ia tidak akan menjadi idea yang tidak baik! Saya fikir kita seketika di negara ini di mana kita semua berasa bangun, jadi saya mahu menjadi warganegara dunia untuk membantu membuat perubahan. Orang ramai menghabiskan begitu banyak masa cuba untuk merekodkan diri mereka di media sosial dan bukannya berusaha untuk membuat perbezaan sebenar.

GGB: Watak kami sangat peduli tentang ekspresi diri, tetapi adakah anda fikir mereka meletakkan banyak pemikiran untuk berpakaian setiap hari?

LK: Hailey adalah sejenis selaras dengan apa yang ada di sekelilingnya memakai. Saya suka itu kerana ia menyeronokkan untuk memainkan watak yang sensitifnya berbeza dari saya. Secara peribadi, saya berpakaian dengan cara yang mencerminkan kebebasan yang saya ingin rasakan sebagai seorang wanita. Baru-baru ini saya telah memakai segala-galanya dan meletakkan kakiku dan ketiak pada paparan penuh. Saya tidak mengatakan bahawa semua wanita perlu berbuat demikian secara khusus, tetapi penting bagi kita untuk menyatakan diri tetapi kita mahu. Beberapa hari saya tidak peduli pada apa yang saya letakkan di tubuh saya, tetapi beberapa hari saya suka menghormati seni suci hiasan diri.

VIDEO: Lola Kirke Meningkatkan Kecantikannya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 54

map