Memori Sekolah Menengah Laguna Pantai Kristin Cavallari Akan Membuat Anda Ingin Anda Lagi 17 Lagi

Sementara pelajar pelajar Sekolah Tinggi North Shore paling sesuai dengan campuran kategori yang terdiri daripada Preps ke Varsity Jocks untuk Burnouts and Plastics, Perempuan biadap tidak mengambil kira cara popular lain untuk mengklasifikasikan set remaja: bintang TV realiti. Itulah yang dahulu Laguna Beach gadis buruk Kristin Cavallari berusia 17 tahun, apabila keutamaan utamanya bergilir-gilir antara memastikan L.C. (Lauren Conrad) tidak mencuri “Stepheeeeen” kesayangannya dan mencari jalan baru untuk menangkis cutoffs denim dengan puncak tangki putih.

Oleh itu, berapa banyak ibu bapa tiga hari itu menghabiskan masa untuk membuka dan menutup loker? Banyak. Apabila ditanya untuk memilih ingatan sekolah kegemarannya, Cavallari bergelut dengan hanya satu. “Alamak! Itu sukar untuk memilih hanya satu. Itu sangat sukar, “katanya kepada kami.

Walau bagaimanapun, ada satu hubungan utama yang dibuatnya yang masih kukuh. “Tahun pertama saya di sekolah menengah, saya pergi ke sekolah tinggi Katolik di Orange County dan mengambil Ed Pengemudi di Laguna Beach High School, dan di situlah saya bertemu dengan semua teman wanita saya seperti Alex Murrel [seorang rakan Laguna Beach bintang]. [Dia] berada di kelas saya bersama saya dan segala-galanya, “katanya. “Begitu saya benar-benar mula membangunkan kawan-kawan saya yang masih teman saya hari ini. Laguna sangat baru dan menarik untuk saya dan ini hanya masa yang sangat menyeronokkan dalam hidup saya. “

BERKAITAN: Audrina Patridge Mendedahkan Seks Bayinya

Malah, Cavallari membuat kawan-kawan sedemikian baik bahawa dia masih melihat klan sekolah tinggi setiap sekarang dan kemudian. “Saya baru saja melihat Alex dan Morgan [Smith] beberapa minggu yang lalu di Laguna Beach dan kami bercakap tentang semua masa sekolah tinggi. Ia benar-benar menyeronokkan, “katanya. Jari kami diseberang untuk perjumpaan awal awal.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − 57 =

map