Mengenang Joan Rivers pada Hari Jadi ke-83 dengan 9 Gambar Vintage dari Comedienne

Joan Rivers Vintage - Lead/4
Harry Langdon / Getty

Anna Hecht

Jun 08, 2016 @ 7:30 pagi

Hari ini, komedienne legendaris Joan Rivers pasti berusia 83 tahun. Komedienne yang meninggal dunia pada 4 September 2014 akibat komplikasi dari pembedahan tekak, merupakan salah satu wanita yang pertama di dunia. Dia memulakan kerjayanya pada awal 1960-an dan bekerja bersama legenda seperti Rodney Dangerfield, Sammy Davis Jr, dan Don Rickles. Dengan kejayaan merentasi banyak platform, Rivers terus mendapat Anugerah Emmy Siang pada tahun 1990 untuk popular The Joan Rivers Show.

Dari tahun 2010 hingga 2014, Rivers menjadi tuan rumah E! Siri TV rangkaian, Polis Fesyen. Pada program itu, dia menggunakan kehebatannya untuk memuji dan menghiburkan selebriti Hollywood dan pilihan fesyen mereka. Walaupun lulus nyeberang Sungai, E! tunjukkan kehidupan dengan anak perempuannya, Melissa Rivers, sebagai pengganti tuan rumah.

Sebagai penghormatan pada hari jadi Rivers dan kerjaya yang luar biasa, kami telah melengkapkan gambar terbaik vintaj bintang dari bertahun-tahun dalam perniagaan pertunjukan. Lihat dalam gambar di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − = 88

map