Mourn Channing Tatum dan Split Jenna Dewan dengan Pandang Belakang di Moments Cutest mereka

Channing and Jenna Tatum - LEAD
John Shearer / Getty Images

Olivia Bahou

Apr 03, 2018 @ 10:00 pagi

Channing Tatum dan Jenna Dewan mengguncang Internet pada hari Isnin malam apabila mereka mengumumkan bahawa mereka “penuh cinta” berpisah selepas hampir sembilan tahun perkahwinan.

“Kami jatuh cinta sangat banyak bertahun-tahun yang lalu dan mempunyai perjalanan yang ajaib bersama-sama. Tidak ada apa-apa yang berubah tentang betapa kami saling mencintai, tetapi cinta adalah pengembaraan yang indah yang membawa kita ke jalan yang berbeza untuk masa kini. dan acara yang tidak bersahaja di akar keputusan kami-hanya dua orang kawan terbaik yang menyedari ia adalah masa untuk mengambil sedikit ruang dan membantu antara satu sama lain menjalani kehidupan yang paling gembira dan terpenuhi, “kata mereka dalam satu kenyataan bersama.

VIDEO: Channing Tatum dan Moments Cutest Pasangan Jenna Dewan

Pasangan ini berkongsi anak perempuan Everly 4 tahun, dan menjelaskan bahawa mereka akan menjadi pasangan bersama dengan kemampuan terbaik mereka. “Kami masih keluarga dan akan sentiasa menjadi ibu bapa yang berdedikasi kepada Everly,” kata mereka.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Channing Tatum (@channingtatum) pada

Internet, tentu saja, telah hancur, mengisytiharkan bahawa cinta mati secara rasmi apabila perhubungan yang tercinta ini berakhir. Semasa anda bersedih pada akhir pernikahan mereka, periksa kembali pada saat-saat pasangan Channing dan Jenna yang terpesona selama bertahun-tahun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 1

map