Ne-Yo dan Renay Crystal Adakah Berkahwin-Lihat Foto Menakjubkan

Ne-Yo adalah lelaki yang sudah berkahwin! The R & B crooner dan tunangnya model Renay Crystal mengikat simpulan di Los Angeles pada hari Sabtu, dan ia adalah perayaan cinta yang indah.

Pasangan itu membawa ke Instagram untuk berkongsi berita itu, menyiarkan foto yang menakjubkan dari keluarga mereka dan keluarga yang hadir. “TERIMA KASIH,” Ne-Yo hanya menangkap gambar itu, sementara Renay menulis mesej yang lebih panjang bersama imej yang sama: “Gambar pertama sebagai The Smith’s !!!! Terima kasih @peoplemag untuk berkongsi hari dengan kami! #BeyondBlessed. “

@peoplemag @dukeimages TERIMA KASIH.

Foto yang disiarkan oleh NE-YO (@neyo) pada

“Kami tidak sabar-sabar untuk memulakan hidup kami bersama-sama,” kata Ne-Yo Orang dalam satu majlis pada majlis tersebut. “Saya agak tahu dengan segera,” katanya mengenai Renay. “Dari pertemuan pertama itu, saya tahu ada sesuatu yang berbeza tentangnya, sesuatu yang istimewa.”

BERKAITAN: Kenapa Ne-Yo Tidak Beli Pakaian Pereka Untuk Anak-Nya

Kedua-duanya mula berkenalan pada tahun 2014 sejurus selepas bertemu dengan kemungkinan kerjasama di albumnya Bukan fiksyen, dan mengumumkan bahawa mereka terlibat (dan menjangkakan!) pada bulan Ogos 2015. Pasangan ini bersedia untuk mengalu-alukan anak pertama mereka bersama-sama setiap hari sekarang-Ne-Yo sudah ayah kepada anak perempuan, Madilyn Grace, 5, dan anak lelaki, Mason Evan, 4 , dari hubungan sebelumnya. Tahniah kepada keluarga yang bahagia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map