Panduan Hadiah Percutian Ellen DeGeneres Adalah Sebenarnya Sedikit Ketawa

TK
John Shearer / Getty Images

Olivia Bahou

19 Dis, 2017 @ 1:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.
Hadiah Guide Drop Cap

Ellen DeGeneres membawa setiap hari lucu pada rancangan ceramahnya, jadi adakah anda mengharapkan apa-apa lagi daripada panduan hadiahnya? Tuan rumah yang lucu itu memberi InStyle pandangan eksklusif pada ketiga-tiga produk yang dia tidak boleh menunggu untuk hadiah musim cuti ini, tetapi ulasannya mungkin menjadi bahagian terbaik.

DeGeneres memilih tiga produk dari talian ED Ellen DeGeneres yang terdapat di QVC, walaupun ia mempunyai definisi destinasi membeli-belah yang sangat berbeza. “Sudah tentu saya bercuti mengenai QVC-Asking Various Casseroles,” dia bercakap dalam satu kenyataan.

VIDEO: Meghan Markle Mengaku Dia Membuat Keputusan Kehidupan Besar Oleh kerana Ellen DeGeneres Memberitahu Dia

Terus menatal selama tiga hadiah yang diluluskan Ellen DeGeneres yang pasti menyebarkan cinta (dan fuzzies hangat) musim cuti ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 74

map