Penelope Cruz Akan Membuat Donatella Versace Hebat-Inilah Kenapa

TK
Anthony Harvey / Getty Images; Mike Marsland / WireImage

Jane Asher

Mac 20, 2017 @ 4:15 petang

Pada pandangan pertama, pemutus Penélope Cruz sebagai Donatella Versace dalam Ryan Murphy terkini Kisah Jenayah Amerika siri mengenai pembunuhan Versace mungkin kelihatan agak jauh. Tetapi kita fikir Cruz adalah pilihan yang hebat-dan bukan hanya untuk beliau yang bertindak berbintang.

Cruz akan memainkan kakak pereka fesyen yang dibunuh Gianni Versace dan, dengan tepat, telah memakai pereka pada banyak kesempatan, kelihatan glamor seperti yang seharusnya dalam gaun Versace. Dia mendapat mata yang berasap, dan dia sudah berambut pirang untuk filem sebelum ini. Diberikan, ia adalah rambut palsu, tetapi dia masih kelihatan hebat.

VIDEO: Gambar Gigi Hadid Boyfriend Zayn untuk Versus Versace

 

Pelakon wanita berusia 42 tahun itu telah membintangi banyak hits blockbuster seperti lanun dari Caribbean dan Vanilla Sky, dan juga memenangi Oscar untuk Pelakon Terbaik untuk kerja di Woody Allen Vicky Cristina Barcelona

BERKAITAN: Tonton Penelope Cruz Dubsmash Cantik di Hat Baseball

Secara peribadi, kita tidak boleh menunggu untuk melihat Cruz Versace: Kisah Jenayah Amerika bersama dengan Edgar Ramirez sebagai Gianni Versace sendiri, dan Darren Criss sebagai pembunuh bersiri Andrew Cunanan apabila siri mini mencecah televisyen kami pada tahun 2018. Tinjau ke bawah untuk melihat mengapa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + = 5

map