Pergi Di dalam Rumah Pantai Montauk yang Dikenakan $ 5.4 Juta, Naomi Watts dan Liev Schreiber

Liev Schreiber & Naomi Watts Hamptons Home - LEAD
Dan MacMedan / WireImage

Hana Asbrink

19 Ogos 2016 @ 1:15 petang

Salah satu pasangan terkemuka di Hollywood boleh menambah satu lagi kejutan kepada portfolio hartanah mereka. Menurut Trulia, Naomi Watts dan Liev Schreiber adalah pemilik baru bilik dapur bergaya empat-bilik tidur, empat dan setengah bilik mandi di Montauk, N.Y.

Harta yang indah dengan kaki 3,500 kaki persegi dengan pemandangan lautan luas terletak di atas seluas setengah acre dan, sebagai tambahan kepada empat bilik tidur dan bilik mandi, termasuk ruang makan, dapur gourmet yang besar, ruang bawah tanah yang lengkap, dan bilik media yang sempurna untuk melihat mana-mana dari hits mereka yang memenangi anugerah pada malam filem keluarga.

Kami merasakan dua anak lelaki pasangan itu, Alexander yang berusia 9 tahun (“Sasha”) dan Samuel berusia 7 tahun, akan berkongsi keseronokan mereka di dalam dan di luar pantai. Adakah kita menyebut ada kolam renang dengan kolam / rumah tamu? Bertahan semasa kami mengemas beg kami untuk lawatan!

Keluarga itu tidak asing dengan Hamptons. Gerbang Surfside Avenue yang baru adalah satu downsize (walaupun tidak kurang mewah) dari rumah 6,100 kaki persegi mereka di sekitar Amagansett, N.Y., di mana mereka telah menghabiskan musim panas lalu.

VIDEO: Pergi Di dalam Naomi Watts dan Rumah Montauk $ 5.4 Juta Liev Schreiber

Tinjau melalui untuk melihat lebih banyak lagi rumah Montauk yang baru. Bercakap tentang #summergoals muktamad.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 21 =

map