Peringatan: Robert Pattinson dan FKA Twigs Masih Gila dalam Cinta

Hilang City of Z Premiere - LEAD
Samir Hussein / WireImage

Olivia Bahou

17 Feb, 2017 @ 11:00 pagi

Sekiranya anda memerlukan kursus penyegaran pada keadaan semasa Robert Pattinson dan hubungan FKA Twigs, mereka menyediakan satu di karpet merah malam Khamis. Pasangan yang terlibat membuat penampilan bersama yang jarang ditemui di London di premier filem baru Pattinson, The Lost City of Z.

Mike Marsland / WireImage

sangat penting mengenai hubungan cinta mereka, kedua-dua mereka tidak dapat menyembunyikan kasih sayang mereka yang jelas pada permaidani. RPatz hanya mempunyai mata untuk wanitanya, yang menggambarkan gaya gadis cantik dalam jumpsuit zip hitam dengan kaki yang terikat. Sementara itu, FKA Twigs diadakan dengan ketat kepada lelaki itu, dengan bangganya menyokongnya ketika dia mempromosikan projek terbarunya.

VIDEO: Robert Pattinson dan Moments Pasangan Cutest FKA Twigs

Yup, kedua-duanya masih menjadi sasaran. Tetapi terdapat selebriti lain di atas permaidani merah, dan entah bagaimana photograde berjaya menarik mata mereka dari pasangan ini tersayang untuk hanya masa yang cukup untuk snap beberapa gambar dengan kamera mereka.

Teruskan menatal untuk semua bintang yang RPatz dan tunangnya muncul (hanya sedikit) di atas permaidani. Maaf, lelaki.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 57 =

map