Portney Whitney Memperkenalkan Perkahwinan Kakaknya di Mexico Weekend ini-Lihat Foto Cantik

Loceng perkahwinan mesti berjangkit untuk adik-beradik Port. Jika anda masih ingat, Whitney Port mempunyai perkahwinan padang pasir yang indah di Palm Springs pada bulan November, di mana dia berkahwin dengan Tim Rosenman, yang dia bekerja dengan set Bandar. Hujung minggu ini, Whitney membiarkan kakaknya Jade mencuri perhatian ketika dia menikahé Brett Robbins di Cabo San Lucas, Mexico. Walaupun majlis sebenar berlangsung semalam, tetamu pernikahan merapatkan banyak gambar mendokumentasikan seluruh hujung minggu, termasuk menangkap matahari di pantai, menghirup koktail, dan bahkan mengambil jet ski keluar untuk berputar.

Hari ini adalah hari yang sangat istimewa. Kakak adik perempuan saya @jade_port sedang berkahwin. Semoga setiap matahari terbenam mengingatkan kita betapa bernasib baik kita telah menemui “orang” kita. ❤️

Foto yang disiarkan oleh Whitney Port (@whitneyeveport) pada

Bayi ini �� di tengah-tengah akan berkahwin hujung minggu ini !!! #passporttorobbins

Foto yang disiarkan oleh Paige Port (@paempempor) pada

Tidak dapat bermimpi pengantin perempuan yang lebih cantik #passporttorobbins

Foto yang disiarkan oleh lisachiswick (@lisa_chiswick) pada

dan kemudian dunia berhenti berputar #PassPortToRobbins

Foto yang disiarkan oleh gayle krebs (@instakrebs) pada

Sebelum upacara itu, Whitney Instagrammed memaparkan gambar matahari terbenam yang ditunjuk: “Hari ini adalah hari yang sangat istimewa. Kakak adik perempuan saya @jade_port sedang berkahwin. Semoga setiap matahari terbenam mengingatkan kita betapa bernasib baik kita dapat menemui ‘orang’ kita. “Pengantin wanita kelihatan positif dalam Atelier Pronovias gaun ilusi-garis leher dengan kereta api yang mengalir, dan ikat kepala kristal yang dihiasi dengan hiasan yang lembut (sempurna untuk perkahwinan kelab pantai). Pasangan itu tersenyum selepas mengikat simpulan itu. Wdan tidak boleh bayangkan sis besar Whitney boleh meminta apa-apa lagi. 

RELATED: Hayley Williams Paramore Dapat Berkahwin

The Robbins #passporttorobbins

Video yang disiarkan oleh Ricky Silverman (@ rsilverman11) pada

F I N A L L Y. B L I S S. @jade_port @ bar1028 #passporttorobbins

Foto yang disiarkan oleh mj (@margritj) pada

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map