Rachel McAdams Menjadikan Pengapit Pengantin Yang Menakjubkan Di Perkahwinan Sisternya Akhir Hujung Minggu ini

Baiklah Rachel McAdams mempunyai hujung minggu Memorial Day yang indah. Bintang itu, yang filemnya baru Aloha datang hujung minggu depan, berkhidmat sebagai pengiring pengantin di dalamnya perkahwinan kakak perempuan di Muskoka, KanadaOrang laporan. Kayleen McAdams, artis artis solek yang berpangkalan di Los Angeles yang sering bekerja dengan Rachel, dan tunangnya, Evan Turner, bertukar sumpah di Port Cunnington Lodge di Dwight, Ontario pada hari Sabtu.

FOTO: Bridesmaids Celebrity dan Dresses Mereka Memakai Down the Aisle

McAdams kelihatan cantik dalam gaun Zimmermann biru berlapis ($ 420, zimmermannwear.com), sementara pengiring pengantin lain memakai gaun pendek dan pertengahan pelbagai gaya dalam krim, putih, dan ungu.

Dan walaupun Detektif Benar pelakon sebelum ini memainkan gadis pengiring giggly giggly yang tidak dapat berhenti ketawa semasa majlis perkahwinan adik perempuannya Crashers Perkahwinan, ia kelihatan seperti dia merobek menonton adik perempuannya yang sudah berkahwin dalam kehidupan sebenar!

PHOTOS: Momen Paling Bergaya Rachel McAdam

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map