Rory Gilmore Adalah Semua! Segala-galanya yang perlu anda ketahui mengenai pandangannya yang baru

Rory Gilmore Grown Up Look Lead
Saeed Adyani / Netflix

Jennifer Ferrise

17 Nov 2016 @ 6:30 pagi

The cast and crew of Gilmore Girls telah tinggal ketat lipped apa benar-benar turun dalam kebangkitan Netflix pertunjukan, tetapi satu perkara yang kita tahu? Rory kelihatan jauh dari seragam Chilton. 

Ketika kami terakhir melihat Rory (Alexis Bledel) itu tahun 2007 dan dia hanya berada di tempat yang bermata luas dan berangkat untuk tugas besar pertamanya – untuk menutup kempen presiden Barack Obama. Sekarang hampir 10 tahun (dan dua istilah presiden) kemudian, dia kembali di Stars Hallow dengan pakaian baru yang bergaya.

“Kami sangat khusus mengenai bagaimana kami fikir Rory harus melihat kerana ya, dia lebih tua, tetapi kami masih mahu menyimpan beberapa jenis kesinambungan untuk watak itu,” kata Brenda Maben, pereka pakaian untuk kedua-dua siri asal dan Netflix yang baru istimewa, Gilmore Girls: Satu Tahun dalam Kehidupan. “Rory masih lagi orang yang sama. Dia masih suka membaca. Dia masih suka menulis. Tetapi perbezaannya adalah lebih matang dan dia telah memperolehi rasa yang sangat baik selama bertahun-tahun. ” 

Memandangkan pilihan membeli-belah Rory telah membuka di luar kampungnya, Maben mengatakan bahawa kemungkinan pakaian tidak berkesudahan. “Kerana Rory telah bepergian, dia akan mengambil sebiji atau dua dalam apa jua tempat dia berada. Ketika dia tinggal di England, dia mungkin pergi ke Selfridges atau menjelajah kedai-kedai di Oxford Street. Dan ketika dia pulang ke rumah, saya fikir dia akan mengambil kereta api ke New York dengan Lorelai kerana Connecticut tidak begitu jauh. Mereka akan mengembara ke butik yang berbeza. Saya selalu berpakaian dia dalam pakaian yang dia boleh menyatukan dirinya. “

Teruskan membaca untuk mendapatkan lebih banyak fesyen pada wajah baru Rory. Gilmore Girls: Satu Tahun dalam Kehidupan Perdana Menteri pada 25 November di Netflix.

WATCH: 5 Gilmore Girl-Must-Haves yang diilhamkan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 44 =

map