Ruth Negga yang paling spektakuler kelihatan pernah

Ruth Negga Style - Lead 2017
Steve Granitz / WireImage; Vivien Killilea / Getty; AKM-GSI

Isabel Jones

Feb 07, 2017 @ 10:45 pagi

Jika 2016 mempunyai gulung kemuncak (bagaimanapun ringkas), Ruth Negga pasti akan dipaparkan besar. The Mencintai pelakon membuat nama untuk dirinya sebagai salah satu bintang pelarian yang paling bertenaga, kedua-dua skrin dan di atas karpet merah, dan mudah untuk melihat mengapa.

Keindahan kelahiran Ethiopia itu merangkumi kebajikan hebat Hollywood masa kini: bakat yang tidak dapat disangkal, gaya yang unik, dan udara yang rendah hati yang membuatnya nampaknya sangat mudah didekati.

Apabila datang kepada fesyen permaidani merah, Negga mempunyai lebih banyak untuknya daripada stylist bergaya jahat dan kumpulan pereka mewah memohon untuk berpakaian (walaupun kami yakin mereka datang dengan wilayah itu) – selain daripada itu, pelakon itu membentangkan dirinya dengan rahmat dan ketenangan di mana-mana dia pergi, tidak hairanlah bahawa dia akan memerintah gadis itu pada tahun 2016.

Adakah kita menyebut bahawa dia rendah hati? Pada InStyleSelepas parti 2017 Golden Globes, Negga menyampaikan kepada wartawan tentang gaun Louis Vuitton yang dibuat khasnya. “Apabila artis, pencipta, adat jenius membuat sesuatu untuk anda, ia luar biasa,” Negga berkongsi, “Rasanya seperti itu perkara yang paling baik yang pernah saya pakai pada kulit saya. Ini perkara yang paling indah yang pernah saya lihat. “Baiklah!

Hei, Ruth, boleh jadi kawan-juga, bolehkah kita menyerang almari anda? Berikut adalah penampilan terbaik pelakon setakat ini. Kami pasti ini hanya permulaan kerjaya permaidani merah berhenti Negga. Tinggal …

BERKAITAN: Di dalam InStyle & Warner Bros 2017 Golden Globes After-Party

-Dengan pelaporan oleh Brianna Deutsch

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − 79 =

map