Saiz Selimut Baru Plus-Size Ashley Graham Di Sini-Lihat Reka Bentuk Sexy untuk Musim Panas!

Ashley Graham Swim - LEAD
Kesopanan

Anna Hecht

Mei 23, 2016 @ 5:15 petang

Memanggil semua wanita berkulit, saiz 10 hingga 24: Barisan baju baru plus saiz Ashley Graham baru dilancarkan dengan kerjasama swimsuitsforall.com. Dan, kita perlu mengatakan, saman ini serius seksi.

Untuk koleksi pakaian renang pertamanya, saiz bersaiznya Sukan Illustrated Model cover Swimsuit Issue dan bintang video muzik “Toothbrush” baru DNCE bukan sahaja membantu merancang selanjar 11 garisan licin, tetapi dia juga memodelkannya untuk laman runcit. Dengan setiap wajah baru, jelas Graham bertujuan untuk memberikan wanita pelbagai gaya yang sesuai dengan setiap jenis badan. Dari bikini itty bitty itu kepada penyamaran dan disusun satu keping, garisan itu direka dengan tubuh wanita sebenar dalam fikiran.

Dalam usaha untuk melengkungkan lengkung-sambil melekat pada reka bentuk yang menyeronokkan dan segar-Swimsuits untuk Semua mendapati cara untuk mencipta penampilan bergaya yang wanita boleh merasa teruja dengan memakai. Selaras dengan kepercayaan Graham’s curve-loving, setiap pakaian dalam garis itu mencerminkan tren pakaian musim panas yang paling hangat. Dari neoprena satu keping dengan ritsleting ke mesh dan berjilbab, dan juga bikini satu-satunya dengan lebih dari 500 kristal Swarovski asli, koleksi ini adalah apa-apa tetapi membosankan dan benar-benar merangkumi gaya yang tidak berani, menyanjung untuk wanita curvy di mana-mana.

Dengan peluncuran pakaian renang seksi ini, kami secara rasmi dapat mengalu-alukan pada musim panas. Berikut ini untuk mengatakan “begitu lama” kepada pakaian renang bersaiz tradisional bersaiz tradisional dan “halo” kepada pilihan yang sengit dan fasih. Selaras dengan misi Graham memastikan semua wanita memeluk dan suka badan mereka, dia dan Swimsuits for All menggalakkan wanita untuk memamerkan keluk mereka pada musim panas ini di dalam pakaian baju renang menggunakan hashtag: #MySwimBody.

Untuk mengambil bahagian, Swimsuits for All meminta agar anda berkongsi selfie ke Instagram dan Twitter-atau muat naik terus ke galeri foto mereka-dan dorong rakan-rakan anda untuk melakukan perkara yang sama. Apa yang anda tunggu? Ia secara rasmi musim panas #MySwimBody, seperti yang terbukti oleh Graham yang sangat seksi memakai koleksi dalam gambar di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map