Selamat Hari Lahir ke-78 Jane Fonda! Lihat Karpet Merah Terbaik Nya dari tahun 2015

Jane Fonda
Amanda Edwards / WireImage

Anna Hecht

21 Dis, 2015 @ 6:30 pagi

Selamat hari jadi hari ini kepada Jane Fonda! Pelakon yang tidak berkesudahan telah membuktikan masa dan masa lagi bahawa dia adalah pesaing (dan pemetik kepala) di atas permaidani merah dengan setiap tahun berlalu. Hari ini, Fonda bertukar 78 dan, kita katakan, 2015 adalah salah satu daripada tahun-tahun yang paling bergaya. Daripada pakaian gunting yang dipadankan dengan pakaian lantai berwarna-warni yang berwarna-warni, bintang lama Hollywood itu berjaya menarik semua perhentian fesyen pada acara-acara terbesar tahun ini.

Muncul di adegan akting hampir enam dekad yang lalu, Fonda pertama menyanyikan dan menari jalannya untuk kemasyhuran dalam pengeluaran 1960 Broadway Ada seorang gadis kecil. Pada tahun yang sama, Fonda membuat debut filemnya di Malaysia Cerita yang tinggi (1960). Sejak itu, ia telah mempercepatkan masa depan untuk Fonda yang membintangi Julia (1977), Klute (1971), Akan pulang ke rumah (1978), Monster dalam Undang-undang (2005), Peraturan Georgia (2007), dan Ini Di Mana Saya Tinggalkan Anda (2014) – hanya untuk menamakan beberapa. Paling baru-baru ini, dia membintangi watak Grace dalam watak asal Netflix Grace dan Frankie bersama rakan lama Lily Tomlin.

BERKAITAN: Nasihat Jane Fonda untuk Diri Sendiri: “Ia adalah Hal yang Baik untuk Tahu Siapa Anda”

Pada tahun 2015, pelakon itu, yang juga terkenal dengan dedikasinya untuk hidup sihat-sebahagian besarnya untuk pita latihan larisnya-masih mempunyai badan tipis yang sama dan kelihatan baik. Dan dia pasti tahu bagaimana untuk berpakaian untuk bingkainya. Tidak perlu dikatakan, kami mengambil petua daripada penampilan permaidani merah Fonda yang baru-baru ini. Untuk melihat penampilan terbaik pelakon dari 2015, lihat melalui imej di bawah. Selamat hari jadi, Jane!

PHOTOS: Lihat Transformasi Kecantikan Jane Fonda yang Tidak Berpengalaman Sepanjang Tahun

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 69

map