Semua Kaedah Fesyen Meghan Markle Harus Ikut Apabila Dia Bergabung dengan Keluarga Diraja British

Walaupun anda tidak memberi perhatian kepada mereka, sangat jelas bahawa keluarga diraja British banyak berlaku sekarang. Putera William dan Kate Middleton mengalu-alukan anak ketiga mereka. Queen Elizabeth merayakan ulang tahun ke-92 perayaan. Dan esok, 19 Mei, Meghan Markle akan berjalan di lorong untuk berkahwin dengan Putera Harry dalam perjumpaan sempadan selama bertahun-tahun.

Dengan begitu banyak perayaan, orang ramai mempunyai peluang yang unik untuk melihat banyak keturunan-dan bagaimana mereka berpakaian-secara kerap. Mereka seolah-olah kelihatan secara semula jadi sempurna setiap kali mereka melangkah keluar, tetapi ada murmur peraturan dan etika fesyen kerajaan yang ketat yang membantu mereka kelihatan begitu digilap.

Jadi apa sekatan-sekatan itu? InStyle mendaftarkan bantuan para ahli etika di The English Manner untuk memecahkan prosedur gaya diraja dan apa yang fabel fesyen. Tatal melalui wahyu terbesar mengenai kod pakaian diraja di bawah.

The Duke dan Duchess of Cambridge, Putera Harry dan Cik Meghan Markle menyertai The Queen dan Anggota-anggota Keluarga Diraja yang berkhidmat di Westminster Abbey, yang dianjurkan oleh The Royal Commonwealth Society, untuk meraikan Hari Komanwel 2018.

Jawatan yang dikongsi oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

Black adalah tidak-kecuali anda Princess Diana.

Jangan mengharapkan untuk menangkap raja pada acara siang hari dalam warna hitam, kerana ia tidak sering berlaku.

“Secara umum ia dianggap bahawa hitam tidak biasanya dipakai melainkan semasa berkabung, walaupun Diana Princess of Wales kadang-kadang memakainya untuk fungsi malam, dan The Duchess of Cambridge telah diketahui melakukannya,” Ketua Eksekutif Bahasa Inggeris Alexandra Messervy menjelaskan.

“Saya perhatikan bahawa terdapat sedikit bantahan baru-baru ini ketika Cik Markle memakai hitam untuk acara siang hari, tetapi pada zaman moden saya tidak menganggap bahawa ia ‘berkerut’ begitu banyak sekali, dan sememangnya kod pemakaman sering warna ‘/ tidak ada hitam’. “

Semasa lawatan antarabangsa, memberi penghormatan kepada negara tuan rumah adalah suatu keharusan.

Memakai lambang negara atau warna adalah amalan biasa semasa lawatan ke luar negara.

Adakah pelosok Polsko! Terima kasih kerana beberapa hari yang indah di negara anda ���� Kami mempunyai masa yang hebat! #RoyalVisitPoland

Jawatan yang dikongsi oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

“Biasanya mereka akan cuba membayar pujian kepada negara atau negeri tuan rumah mereka dengan memasukkan burung, bunga, atau warna kebangsaan, misalnya, kepada pakaian,” kata Messervy. “Kedua-dua HM The Queen dan Diana Princess of Wales sangat pandai pada itu (kunjungan rasmi Jepun dan lain-lain).”

Peraturan rasa akal selalu berlaku … Meghan terpaksa bekerja pada itu.

“Peraturan-peraturan lain menetapkan akal sehat yang cukup mudah untuk berjalan, celana biasanya untuk acara kasual dan bukannya yang formal, topi yang tidak melindungi terlalu banyak muka sehingga masyarakat dapat melihatnya dan kasut yang masuk akal atau cukup selesa untuk berdiri berjam-jam / berjalan kaki, “kata Messervy. “Saya fikir Cik Markle boleh menaikkan tumitnya sedikit apabila dia melakukan walkabouts yang tidak berkesudahan!”

BERKAITAN: Ratu Elizabeth Might Skip ini Bahagian Perkahwinan Putera Harry dan Meghan Markle

Warna-warna cerah diperlukan dalam kumpulan orang ramai.

Fikirkan ia sebagai langkah berjaga-jaga keselamatan praktikal. Royals, terutamanya ratu, mesti memakai “warna yang cerah supaya mereka dapat dengan mudah dipilih dalam keramaian,” kata Messervy.

Tidak, ketat berwarna daging bukan keperluan

Walaupun banyak laporan bahawa ketat berwarna daging adalah peraturan kerajaan yang dituntut oleh Ratu Elizabeth sendiri, Messervy mengatakan bahawa ini tidak benar dan lebih berkaitan dengan kaum daripada apa-apa jenis tradisi.

“Tidak, memang tidak benar! Mereka bebas memilih warna apa saja yang mereka inginkan, dan kadang-kadang warna-warna yang tidak jelas berfungsi dengan baik dengan pakaian. Saya rasa satu-satunya sebab mereka memilih ‘bogel’ dalam beberapa tahun kebelakangan ini adalah kerana mereka telah menjadi begitu lebih bergaya, dan rupa ‘kaki telanjang’ menjadi kegilaan. “

Ahli keluarga wanita tidak memakai seluar untuk urusan rasmi.

Ratu dan The Duke of Cambridge sedang melawat Pusat Sukan Westway di London berikutan kebakaran di Menara Grenfell. Pusat ini menjadi tumpuan usaha untuk menyokong mereka yang terjejas oleh kebakaran di Menara Grenfell. ��PA

Jawatan yang dikongsi oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

“Anda tidak melihat ahli keluarga Royal Family yang memakai seluar atau baju seluar untuk urusan rasmi,” kata Messervy. “Pemergian dari itu telah kadang-kadang HRH The Duchess of Gloucester dan HRH Princess Royal, saya rasa, tetapi sangat jarang berlaku.” (Meghan Markle suka memecahkan tradisi ini juga.)

Sikap diraja adalah sama pentingnya dengan apa yang mereka pakai.

Putera Harry hari ini melawat sesi aktiviti percutian musim panas di Central Park Newham, yang merupakan sebahagian daripada kempen StreetGames #FitAndFed. Kempen ini adalah tindak balas kepada isu mendesak lapar percutian, pengasingan dan ketidakaktifan yang banyak kanak-kanak merentasi pengalaman UK semasa cuti sekolah. Putera Harry menyertai beberapa permainan, dan berbual-bual kepada jurulatih New York yang menyampaikan sesi mengenai manfaat program kepada komuniti setempat ⚽️���� Image: PA

Jawatan yang dikongsi oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

Apabila peminat pergi ke acara kerajaan untuk melihat keluarga yang terkenal secara peribadi, mereka sering perlu menunggu sebelum melihat apa-apa. Messervy mengatakan bahawa orang menunggu berjam-jam, kadang-kadang dalam hujan beku, untuk bersorak dan melihat sekilas royalti kehidupan sebenar. Bagi keluarga, ceria dan berpakaian dengan baik adalah sebahagian daripada menghormati usaha itu.

“Mereka perlu memandang baik dengan baik, dan ia adalah cara untuk memuji mereka yang telah berdiri dan menunggu mereka atau menyumbangkan kepada amal atau bekerja tanpa henti selama ini,” katanya..

Mereka suka pereka British dengan tujuan.

“Saya rasa mereka semua cuba menggunakan pereka British sekiranya mungkin, yang bagus. Saya telah mencatatkan bahawa ahli-ahli keluarga yang lebih muda cuba melihat pereka yang baru dan inovatif, yang kurang dikenali, yang sangat hebat, dan sesetengah atelier yang lebih kecil kini datang ke hadapan, seperti [milinner] Vivien Sheriff, dengan siapa kami bekerja, dan [pereka barang kemas] Jane Taylor, “kata Messervy.

Baik selamat tinggal dan terima kasih kepada semua orang untuk lawatan yang indah ke Poland dan Jerman! Ia adalah satu keistimewaan yang dapat bertemu ramai orang dan melawat bahagian-bahagian luar biasa kedua-dua negara

Jawatan yang dikongsi oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

“Diana dan Camilla telah melakukan perkhidmatan hebat kepada industri fesyen Britain, dan sekarang The Duchess of Cambridge dan yang lebih muda dengan Beulah, Emilia Wickstead, dan lain-lain, dan Alexander McQueen. Keluarga Diraja adalah salah satu tarikan eksport / dan sokongan mereka (dan Waran Diraja) sangat bernilai kepada pereka dan industri British. “

BERKAITAN: Meghan Markle Akan Memakai Dua Gaun Perkahwinan Tahun Ini

Royals meninggalkan pakaian tanpa lengan dan pendek di tepi jalan.

“Mereka biasanya tidak memakai pakaian tanpa lengan dan biasanya memakai pakaian yang tidak terlalu pendek di hemline kerana membongkok dan duduk di depan umum,” kata Messervy. (Satu lagi untuk Markle ambil perhatian.)

Kain dipilih dengan teliti.

Setiap bahagian yang dipilih untuk dipakai semasa lawatan diraja dipilih dengan penuh perhatian, sepanjang jalan ke bahan mentah yang digunakan untuk membina pakaian.

“Rias pakaian penjagaan sangat penting dan kakitangan melakukan pekerjaan yang luar biasa,” kata Messervy, sambil menunjukkan bahwa pereka baru kadang-kadang lupa bagaimana pakaian tahan lama perlu untuk acara-acara kerajaan. Bahan-bahan seperti sutera, yang tidak berkeringat, membantu keluarga melihat yang terbaik sepanjang masa kerana mereka difoto dari sudut yang berbeza. “Mungkin campuran sutera dan bulu dan bukannya terlalu banyak kandungan linen-semua perkara yang perlu diperhatikan untuk ketahanan tetapi juga untuk berhenti menyeramkan,” katanya..

Puteri Diana wedding royal rules embed
Ron Bull

Ia mungkin kelihatan seperti banyak kerja terperinci, tetapi Messervy membawa contoh klasik pakaian perkahwinan Puteri Diana untuk membuktikan maksudnya. “Fikirkan gaun pengantin Diana, penciptaan yang gemilang, tetapi bagaimana ia berkeringat kerana kekurangan pengalaman para pereka,” katanya. “Mereka belajar dengan pantas tetapi sangat dikritik pada masa itu!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 86

map