Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Suami Eva Longoria, Jose Antonio Bastón

Hujung minggu lalu, Eva Longoria mengikat simpulan dengan kekasih lama, Jose Antonio Bastón. Tidak seperti bekas suaminya, Tony Parker, pemain bola keranjang profesional, Bastón bukan celeb. Itu bukan untuk mengatakan dia tidak berjaya – oh tidak, sebaliknya. Bae Longoria adalah presiden Televisa, syarikat media terbesar di Amerika Latin. Tidak terlalu lusuh, eh?

Jadi apa lagi yang perlu diketahui mengenai hubby Longoria? Banyak! Teruskan membaca untuk semua yang anda perlu ketahui mengenai potongan kacak ini.

Asas-asas

Nama penuhnya ialah Jose Antonio Bastón Patino, menurut Reuters.

Dia dari Mexico City.

Beliau berusia 48 tahun.

Dia adalah Aries – sangat sesuai untuk Longoria, yang merupakan Pisces. Mengikut AstroTwins, “Aries adalah tanda pertama zodiak dan Pisces adalah yang terakhir, dan hubungan mereka melengkapkan lingkaran karma yang aneh … Sebagai pasangan, Pisces dapat mengajar Aries bagaimana memberi, dan Aries dapat mengajar Pisces bagaimana menerima – pelajaran penting untuk kedua-duanya “Adakah ia lebih baik daripada itu?

Tiada kata-kata untuk kehebatan ini! @globalgiftfoundation # GGFDUB15

Foto yang disiarkan oleh Eva Longoria Baston (@evalongoria) pada

Nama julukannya adalah Pepe – tetapi Longoria memanggilnya Mr Fancy Pants kerana dia selalu memakai alun saku, aw!

Dia sangat berjaya. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Bastón adalah rambut palsu besar di Televisa. Menurut bio, beliau memegang jawatan ini sejak Februari 2001 dan juga berkhidmat di lembaga pengarah.

Dia sangat peribadi. Tidak seperti Longoria yang merupakan pengguna Instagram yang gemar, Bastón nampaknya tidak mempunyai media sosial. Apabila dia memaparkan pertunangan mereka, dia memintanya menggunakan pic dengan kepalanya. Harus menghormati itu!

Sejarah romantik

Ini adalah BastónPerkahwinan kedua. Beliau sebelum ini berkahwin dengan pelakon Natalia Esperon dari 1995-2005.

Mereka mempunyai tiga anak: Natalia dan kembar Mariana dan José Antonio.

Hubungan dengan Longoria

Dia pertama kali bertemu Eva melalui kawan-kawan bersama pada tahun 2013, tetapi tidak satu pun daripada mereka merasakan hubungan cinta pada masa itu. Mereka benar-benar melanda kedua kali mereka bertemu, kira-kira enam bulan kemudian.

Dia tidak tahu siapa yang Longoria pada mulanya. Sebenarnya, dia tidak pernah mendengar tentang Desperate Housewives, yang pelakon itu menemui penyegaran super.

Ummmm jadi ini terjadi …. # Terlibat #Dubai #Happiness

Foto yang disiarkan oleh Eva Longoria Baston (@evalongoria) pada

Dia mencadangkan kepada Longoria semasa lawatan romantis ke Dubai Disember lepas selepas enam bulan perancangan. “Dia mengangkat bar untuk lelaki di mana-mana,” Longoria memberitahu Conan O’Brien sejurus selepas itu. Serius!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map