Serenade Hari Lahir Adriana Lima Akan Memberi Anda Goosebumps

Jika anda meraikan wanita yang merosakkan landasan seperti itu, tidak ada perkara yang besar, pertimbangkan hari ini percutian. Adriana Lima dilahirkan pada 12 Jun 1981, dan Victoria Secret Angel berbunyi dalam gaya 3-6 besar. Tidak terlalu terlambat untuk menikmati koktail koki koki dan ikut serta dalam perayaan ini, jika hanya hampir: Model Brazil telah menyiarkan iklan di belakang layar yang dipetik dari pesta ulang tahunnya sepanjang hari.

BERKAITAN: Adriana Lima Mempertahankan Cincin Berlian Misterius

Tetapi ia adalah video serenade hari lahir Adriana yang memberi kita keseronokan yang sah. Dengan anak perempuannya yang comel di pinggulnya, bom itu berdiri dengan kek yang menjulang tinggi dengan lilin bercahaya dan rupa yang dapat dimakan wajahnya sendiri. (Kita tidak akan mempunyai apa-apa cara lain.) Penyanyi Yoli Walikota berada di tangan untuk menyanyikan lagu ulang tahun-tetapi dia memberikan kadang-kadang memainkan lagu twist yang luar biasa. Ambil mendengar:

��❤️✨ @ yolimayor SURPRISE SANGAT MENCINTAI, SELAMAT MENJADI LADY INI BANYAK KAMI, STAR ADALAH DALAM KEPERCAYAAN SAYA, SELAMAT MENJADI PEMANDU KEPADA UNIVERSE ✨❤️️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Adriana Lima (@adrianalima) pada

Lima menulis pesan manis untuk penyanyi itu, yang disebut “Adele Kuba.” Dalam kapsyen Instagram, ibu dari dua menjelaskan bahawa dia melihat Datuk Bandar menyanyi berkali-kali, dan prestasi ulang tahun yang luar biasa itu mengejutkan. “Bintang itu di dalam hatimu sayang, teruskan,” tulis Lima. Bukankah itu yang terbaik? Ia kelihatan seperti sesuatu yang Glenn moden yang dikatakan Witch Baik, dan kami sepenuhnya di sini.

VIDEO: Anda Perlu Lihat Keindahan Kecantikan Adriana Lima

Kami mempunyai perasaan ini bukan kali terakhir kita akan melihat bakat yang semakin meningkat ini. Dan, kami yakin bahawa kata-kata dorongan Adriana akan membantu cahaya penyanyi untuk menjadi bintang. P.S. Yoli, jika anda sedang mencari tajuk album, The Star adalah In Me mempunyai cincin bagus untuknya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − 74 =

map