Star-Studded: Parti Terbaik Minggu Fesyen Paris

tk
Julien Hekimian / Getty

Jonathan Borge

29 Sep, 2017 @ 5:15 petang

Siapa yang tidak suka menaikkan gelas ke tahun yang lebih tua?

Jason Wu menjemput rakan-rakan seperti Emily Ratajkowsi, Hailey Baldwin, dan Karlie Kloss (bayangkan memanggil mereka BFF anda) untuk makan malam dalam perayaan sendiri 35th hari jadi dan ulang tahun 10 tahun jenamanya dan Atelier Swarovski. Acara itu diadakan di dalam Hall des Maréchaux di Paris dan secara semulajadi adalah salah satu acara paling glamor minggu ini.

Bercakap tentang glamor, #BalmainArmy berkuat kuasa penuh setelah Direktur Kreatif Olivier Rousteing membuat debutnya koleksi musim semi 2018. Model Alessandra Ambrosio dan Doutzen Kroes melanda parti selepas itu, yang dihoskan oleh L’Orèal Paris, di Balmain kelihatannya seksi dan satu-satunya perkara yang anda ingin pakai untuk malam di City of Love.

Begitu juga, Gigi Hadid kelihatan cantik dengan pakaian putih yang menjunam di pesta koktail dengan tukang sulap Messika. Jika anda fikir dia kelihatan hebat di landasan pacu, tunggu ’til anda melihat dia lewat malam. Hari selepas menutup pertunjukan Versace dengan supermodel seperti Naomi Campbell dan Cindy Crawford, Claudia Schiffer juga berada dalam semangat perayaan di sebuah pesta dalam sambutan kerjasama dengan Aquazzura.

VIDEO YANG TERKAIT: Emily Ratajkowski Flexes Her Guns and Sexy French Accent

Tinjau ke bawah untuk melihat pihak terbaik di Paris, dan beberapa lagi di New York dan L.A.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − = 43

map