Star-Studded: The Best Parties This Week

Bella Hadid - Best Parties - Lead
David Atlan

Jonathan Borge

Sep 27, 2017 @ 11:15 pagi

Di mana Bella Hadid mencari tenaga untuk berbuat demikian, begitu kerap?

Semasa Minggu Fesyen New York, dia memukul gerai DJ di pesta dengan pereka Off-White Virgil Abloh, dan minggu ini, model berusia 20 tahun itu melanda Hotel Bulgari Milan untuk meraikan koleksi kapsul jenama aksesori dengan Nicholas Kirkwood.

Menjadi itu Bulgari, ia adalah urusan yang hebat, dan Hadid memakai LBD yang memeluk tubuh kerana dia dengan yakin melompat ke tas Serpenti emasnya. Model Jasmine Sanders (juga Duta Bulgari, seperti Bella) hadir bersama Lottie Moss (ya, kakak perempuan Kate) dan Caroline Vreeland.

Untuk pertandingan minggu pertengahan, Naomi Campbell berpakaian untuk pihak Swarovski Crystal Wonderland Party, di mana dia terpesona dengan gaun hitam lantai yang berdekatan dengan Karlie Kloss dan Jourdan Dunn. Ellie Goulding menyambut bintang muzik sesama Liam Payne di parti Emporio Armani, bersama-sama membuat kami berharap kami telah menempah penerbangan ke Itali untuk menyertai mereka.

VIDEO YANG TERKAIT: Bella Hadid Datang Ke Rescure Selepas Gigi Hadid Menghadapi Kerosakan Pakaian Lemari 

Sudah tentu, pelakon yang memenangi anugerah terpaksa meraikan Emmys mereka yang susah payah pada malam Ahad, sehingga Reese Witherspoon dan Nicole Kidman membangkitkan satu gelas kepada mereka Big Little Lies menang pada parti selepas HBO. Di sana, Jessica Biel memancarkan pakaian emas. Benar-benar, tengok perhatiannya!

Untuk memulakan Minggu Fesyen Paris, Pengarah Kreatif Valentino Pierpaolo Piccioli mengalu-alukan tetamu seperti Olivia Palermo ke Hotel Costes di bandar untuk pesta dalam perayaan butik I Love Spike Pop-UP dan pemasangan fesyen rumah itu. Seperti yang dijangka, bintang malam itu beg Valentino Garavani Rockstud Spike, dicipta dan dijual hanya untuk pop timbul. 

Tatal ke bawah untuk pihak terbaik minggu ini.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 44 =

map