Susu Badan-Con Sexy Natalie Portman memeluk Kurva-Nya di Jalan Yang Tepat

Fakta: Gaya bersalin Natalie Portman adalah sangat tepat. Kami tidak mengharapkan apa-apa yang kurang dari bintang yang sentiasa cemerlang dalam jabatan fesyen, sama ada dia menjangkakan sedikit kegembiraan atau tidak.

Pelakon yang memenangi Anugerah Akademi telah terpesona dalam perayaan fesyen yang tinggi pada setiap kesempatan – menukar siluet, rumah fesyen, warna, dan tekstur. Tetapi wajahnya yang paling terkini adalah dia paling seksi dan mungkin juga pernah.

VIDEO: Natalie Portman Bercakap tentang Menjadi Jackie Kennedy

 

Pada D.C. perdana filem barunya, Jackie, bintang hamil itu tergelincir pada pakaian berkulit kelabu dengan lengan panjang, leher koktel, dan lutut panjang lutut-melancarkan setiap lengkungnya. Portman menyimpan kedua-dua wajah dan aksesori kecantikannya dengan mudah, hanya memilih anting-anting drop metalik dan pam hitam-tajam yang klasik dan hitam.

Disember 1, 2016

Portman berseri-seri di dalam pakaian bump-hugging bayi dan pam hitam untuk perbincangan panel yang diadakan untuk meraikan filemnya Jackie di Washington D.C.

Leigh Vogel / Getty

Kecantikan si rambut coklat disertai oleh suami Benjamin Millepied pada pemeriksaan. Dia dan anak lelaki mereka yang berusia 5 tahun, Aleph, pasti bersiap untuk mengalu-alukan anggota keluarga mereka yang baru!

BERKAITAN: Natalie Portman Adakah Malam Tarikh dalam Mini Rodarte Mini

Jackie hits teater di New York City dan Los Angeles hari ini, 2 Dis. Kami mungkin tergelincir pada nombor yang sesuai pada malam ini dalam penghormatan Portman.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 87 =

map