Tahun Baru Perkahwinan Sweet Sofía Vergara & Joe Manganiello dalam Foto

Sofia and Joe Anniversary - LEAD
Kevin Mazur / Getty

Jane Asher

22 Nov 2016 @ 5:30 petang

Sofía Vergara dan Joe Manganiello, yang juga dikenali sebagai pasangan paling cantik hidup, merayakan ulang tahun perkahwinan mereka yang pertama hari ini, dan sebagai penghormatan kepada majlis itu, kami telah membongkok beberapa momen pasangan mereka sejak tahun lalu-dan mempercayai kami, ada banyak untuk dipilih.

Dari tarikh malam permaidani mereka yang berwarna merah ke tropika, dan tidak perlu dikatakan secara romantis, percutian, hubungan ini pastinya merasakan kasih sayang sepanjang tahun yang lalu. 

Duo pertama kali berkumpul pada 2014 dan pasangan selama 11 bulan sebelum Manganiello jatuh ke atas satu lutut semasa bercuti di Mexico dan mencadangkan kepada teman wanita cantiknya. Pernikahan itu diadakan di Breakers Hotel yang terkenal di Palm Beach, Florida, dan termasuk banyak teman terkenal mereka, termasuk beberapa Vergara’s Keluarga moden ahli pelakon. 

VIDEO: Cara Dapatkan Tubuh Seperti Sofía Vergara

 

Pelakon berusia 44 tahun itu tidak pernah malu tentang cintanya terhadap suaminya di media sosial, memberikan kita banyak peluang untuk menghidupkan hubungan romantik mereka, dan belum lagi melihat dunia ini. Tatal ke bawah untuk melihat momen pasangan terpesona bersama mereka dari tahun pertama perkahwinan mereka. Tahniah kepada Vergara dan Manganiello, dan ini untuk bertahun-tahun kebahagiaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map