The Burberry Blanket Poncho Strikes Again! Alexa Chung Adalah Bintang Terkini Memakai Potongan Mesti Ada

Alexa Chung in Burberry Blanket Poncho
Christopher Peterson / Splash News

Kelsey Glein

Nov 04, 2014 @ 12:01 petang

Brit bergaya Alexa Chung adalah yang terbaru dalam barisan bintang yang panjang untuk meletakkan pada kejatuhan Burberry Prorsum paling hangat: poncho selimut. Bintang gaya jalanan memakai pakaian luar disekat warna monogram dengan inisialnya terbungkus dengan peacoat hitam dan jeans kurus ketika dia melangkah keluar di New York City. Chung menggembirakan penampilannya yang berharga dengan leher cetak Pierre Hardy buku lali dan beg tangan hitam berstruktur.

RELATED: # HowToWearIt-The Poncho Blanket

Burberry Prorsum yang terkenal sekarang telah mengenakan jubah yang pertama kali membuat percikan ketika memulakan kerjayanya di Cara Delevingne semasa pameran musim gugur / musim sejuk 2014, dan sejak itu telah dilihat pada celebs seperti Sarah Jessica Parker, Rosie Huntington-Whiteley, dan Olivia Palermo. Sekeping luxe ini diilhamkan oleh selimut berkuda tradisional dan direka dengan gabungan campuran bulu dan kasmir, menjadikannya lapisan pelapis yang sempurna (à la Alexa) atau penggantian kot kerana suhu terus turun.

Mati untuk menambah satu ke almari anda sendiri? Ambil selimut selimut Burberry Prorsum ($ 1,395) di burberry.com.

PHOTOS: Gaya Chic Street Chic Chung kelihatan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 77

map