The Kardashians Love These Cell Phone Cases-Snag Them for Yourself!

Celeb Phone Cases Lead
Jeff Kravitz / FilmMagic

Jonathan Borge

31 Okt 2016 @ 6:30 pagi

Kecuali anda dengan senang hidup tanpa Instagram, Twitter, Snapchat, Facebook, Lancar, FaceTune, Venmo, dan, seperti, aplikasi Bank of America untuk tahun lalu, tidak ada cara untuk menolak ketergantungan bersama pada telefon bimbit anda. Bagaimana lagi yang anda mungkin dapat bersaing dengan setiap detik kedua kehidupan peribadi orang lain, betul?

Anda bukan satu-satunya. Seperti yang kita semua lakukan, kegemaran Hollywood gembira mencengkokkan telefon mereka ke sisi mereka dan teks, tweet, dan mengemas kini dunia mengenai apa yang berlaku kepada mereka dan pasukan A-senarai mereka. Dan walaupun tidak benar-benar apa jenis telefon yang digunakan oleh Kourtney, Kim, dan Khloe (ada yang menggunakan pelbagai), kami peduli tentang bagaimana mereka berpakaian mereka. Itulah sebabnya kami membundarkan beberapa kes telefon bimbit kegemaran kami yang dibawa, baik, beberapa bintang kegemaran kami.

Daripada reka bentuk kulit burung ramping, dengan warna-warna yang disenyapkan ke dalam wajah anda yang dilindungi oleh emojis, pemilihan ini akan membuatkan anda mahu memukul setiap gaya bintang, statistik ini.

VIDEO YANG TERKAIT: Lihat Video Instagram Paling Seksi Kourtney Kardashian

Tatal ke bawah untuk melihat julat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map