Topher Grace Got Married Weekend – Tetapi Adakah Ashton dan Mila Ada ?!

Selamat hari ini untuk Topher Grace dan Ashley Hinshaw! Menurut Orang, Pasangan bahagia mengikat simpulan di hadapan kawan dan keluarga di Santa Barbara, California pada hujung minggu Memorial Day. 

BERKAITAN: Mahu Lebih Banyak Berita Perkahwinan? Ikuti kami di Facebook!

Grace, 37, dan Hinshaw, 27, mula berkahwin pada 2014 dan terlibat pada awal 2015. Seminggu lalu, Keturunan yang sebenarnya pelakon merayakan mandi pengantinnya dan menyiarkan gambar dari hari emosi di Instagram.
 

Dikelilingi oleh ❤️ dan �� semalam. Tidak dapat meminta apa-apa lagi. #bridalshower

Foto yang disiarkan oleh Ashley Hinshaw (@ashley_hinshaw) pada

Walaupun kita tidak mempunyai banyak intel pada perkahwinan mereka (namun), kita tahu pengantin perempuan memakai anting daun 8 karat yang direka oleh Neil Lane, yang memberitahu Orang dia mahu mereka kelihatan seperti mereka berkilauan dalam angin. Jadi gorg!

BERKAITAN: Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Suami Eva Longoria, Jose Antonio Bastón

Sudah tentu, soalan besar mengenai minda semua orang adalah sama ada Grace Itu menunjukkan 70-an bersama-sama bintang Mila Kunis dan Ashton Kutcher hadir – tetapi pada masa ini, juri masih keluar. 

Pasangan ini belum melepaskan sebarang foto, tetapi kami akan memberitahu anda sebaik sahaja mereka melakukannya. Lagipun, gambar atau ia tidak berlaku, betul? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map