Vanessa Williams Terlihat untuk Mencari Perkahwinan Kedua Terlalu untuk Jim Skrip

Perkahwinan … begitu baik anda tidak boleh mempunyai hanya satu, bukan? Hanya tanya Vanessa Williams, yang mengambil kedua perjalanan ke lorong pada Hari Peringatan dengan suaminya, Jim Skrip. 

BERKAITAN: Mahu Lebih Inspo Perkahwinan? Ikut Kami di FB!

Semalam kami mengambil satu perjalanan terakhir di lorong – kali ini di gereja kecil saya. Katolik secara rasmi. Amen! #MyJim 」foto oleh @ kateland7

Foto yang disiarkan oleh Vanessa Williams (@vanessawilliamsofficial) pada

Untuk hari yang besar, pengantin perempuan berusia 53 tahun itu memakai pakaian Pamella Roland yang cantik dengan tali pinggang merah jambu, dan rambutnya ditarik balik dalam chignon romantis – rupa yang berbeza dari dia Perkahwinan OG tahun lepas. Untuk perkahwinan 2015 mereka, Williams memakai dua pakaian yang direka oleh Carmen Marc Valvo: yang pertama, skirt gading dan atas dengan tali pinggang emas, dan kedua, gaun cantik yang dihiasi dengan kelopak kulit emas. Dia memakai rambutnya berpisah dan super lurus.

@Vofficial kelihatan menakjubkan dengan suami Jim Skrip dalam 1 dari 3 gaun adat yang kami buat untuk hari istimewanya. Ambil salinan @Peoplemag keluar Hari ini untuk lebih #vanessawilliams x #carmenmarcvalvo !

Foto yang disiarkan oleh Carmen Marc Valvo (@carmenmarcvalvo) pada

Tetapi itu bukan satu-satunya perbezaan. Pernikahan pertama diadakan di kediaman Skrip di Buffalo, New York, dan sangat mengagumkan – 400 tetamu telah dirawat dengan makanan Mesir, persembahan muzik, dan beg hadiah Diptyque Paris. Perkahwinan ini, sebaliknya, adalah perayaan intim di gereja kampung halaman Williams. “Secara rasmi mengamalkan Katolik,” katanya. 

Sebenarnya, terdapat satu persembahan khas di perkahwinan ini dan oleh Williams sendiri! Bekas Miss America mendapat kakinya yang mantap dan berkongsi video untuk melihat dunia.

Whip, Nae Nae … Stanky Leg (dalam @PamellaRoland!). Bahagian hujung perkahwinan deux. �� @lionbabe

Video yang disiarkan oleh Vanessa Williams (@vanessawilliamsofficial) pada

Bukan tarian pertama yang tipikal, amiright?!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 + = 27

map