Will Smith dan Family Hit the Carpet Red untuk Mendukung Jaden di Anugerah EMA

Smith Family Red Carpet - LEAD
Amanda Edwards / WireImage

Jonathan Borge

24 Okt 2016 @ 3:15 petang

Apa yang lebih baik daripada seorang Smith? Lima daripadanya.

Salah seorang keluarga Hollywood yang paling disayangi meraih karpet merah di Anugerah Media Persekitaran Tahunan ke-26 pada hari Sabtu di L.A., di mana mereka kemudiannya disertai seperti bintang utama seperti Nicole Richie, Shailene Woodley, dan banyak lagi. Melangkah ke atas permaidani hijau seperti ibu bapa yang bangga bahawa mereka, Will dan Jada Pinkett Smith tiba di tangan yang kelihatan gembira seperti biasa.

Pasangan bintang itu bersinar, dengan Pinkett Smith menggonggakan saman putih putih dengan tudung kuning dan sepadan dengan kasut tumit pergelangan kaki semasa Will menyembunyikannya dalam saman navy. Anak-anak mereka, anak lelaki berusia 18 tahun, Jaden dan Willow, anak lelaki berusia 15 tahun, serta anak lelaki Will berusia 23 tahun, Trey (dari perkawinan sebelumnya) juga kelihatan kelihatan rapi untuk malam itu.

Oleh itu, apa yang dimaksudkan oleh seluruh keluarga? Jaden menerima Anugerah Hadapan EMA EMA untuk kerja-kerja terhormat dalam menjadikan persekitaran sebagai keutamaan. Dalam ucapan penerimaannya, pelakon muda itu mengucapkan terima kasih kepada Woodley, “pelakon kegemarannya di dunia” dan rakan pemenang Anugerah 2016 Futsal, atas sumbangannya. Dia juga mendedahkan bagaimana semangatnya terhadap alam sekitar bermula pada umur 10 tahun, yang mana beliau menyatakan penghargaan terhadap keluarganya-khususnya ibu bapanya-atas sokongan mereka.

VIDEO YANG TERKAIT: Lihat Keluarga Will Smith di Karpet Merah

“Saya hanya perlu mengucapkan terima kasih kepada mereka kerana percaya kepada saya, dan mengambil idea saya dengan serius. Saya bercakap dengan mereka, dan saya berkata saya mahu menjadi sebahagian daripada perubahan. Saya benar-benar mahu melakukan sesuatu mengenainya, “katanya.

Jaden, yang mengetuk baju bunga dengan baju “Just Water” (dia mengasaskan syarikat botol air lestari) dan seluar jeans, memastikan ia memeluknya dengan semua orang tersayangnya. Willow, berpakaian seragam sporty, mengambil masa untuk bersuara dengan kakaknya juga.

Lihat lebih banyak perhimpunan keluarga mereka yang terlalu-comel di bawah-dan isyaratnya semua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map