Yang Menakjubkan Yang Menjadi Chris Hemsworth Menangis Seperti Bayi

Adakah anda masih ingat filem terakhir yang membuat anda menangis? Adakah penyiaran TV kali ke-7 A Walk to Remember? Atau, jika anda seorang Kanser yang sangat sensitif seperti saya, mungkin semua yang diperlukan adalah komersial Gerber Baby. Walau apa pun, kami dapat memberi jaminan bahawa anda tidak akan menebak filem terakhir yang dibuat Thor pelakon Chris Hemsworth merosot.

The cry sesh adalah terima kasih kepada ketidakberdayaan Charlie Bucket sedikit semasa melihat keluarga Tim Burton baru-baru ini Charlie dan kilang coklat.

“Ada bahagian dalam filem ketika Charlie mendapat tiket, dan [keluarganya] seperti, ‘Oh tuhan saya-anda sudah menang!” Dan dia berkata, ‘Tidak. Saya akan menjualnya kerana kita memerlukan wang lebih daripada kita memerlukan coklat, ‘”kata Hemsworth InStyle semasa acara kempen untuk wangian Boss Bottled Tonic yang baru. “Tindakan itu hanya memecah hati saya, dan saya fikir, ‘Apa anak manis?'”

Isteri Hemsworth, pelakon Elsa Pataky, terperanjat seperti kami, katanya. “Saya duduk di sana menonton dengan anak-anak saya dan isteri saya, dan dia seperti, ‘Adakah anda menangis ?!’ Dan saya suka, ‘Tidak … Ya!’ “

BERKAITAN: Chris Hemsworth Bercakap Mengenai Wangian Adakah Puisi Freaking

Apabila Hemsworth mula-mula memberitahu kami Willy Wonka yang membuatnya bawl, kami fikir dia telah untuk merujuk kepada pemandangan bot yang menyeramkan dalam versi 1971 yang dibintangi oleh Gene Wilder. Tetapi kita tidak menghakimi. Seperti yang saya katakan, saya menangis ketika bayi mengetuk.

Hemsworth, dengan mengagumkan, meneruskan penjelasannya. “Dia sangat manis, dan dia melakukan semuanya untuk keluarganya, dia akan menyerahkan semua coklat dan impiannya untuk menjaga keluarganya.

VIDEO: 5 Foto Chris Hemsworth dan Anak-Nya yang Akan Membuat Anda Sarang

 

Adakah anda masih lagi? Adakah anda memerlukan tisu? Sama.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − 66 =

map