Emmys 2015 Style Spotlight: Amy Schumer

Apa tahun untuk Amy Schumer! Gal lucu bukan sahaja membintangi dan menulis filem Judd Apatow Keretapi kereta api, tetapi dia telah meraih sejumlah besar empat emmys untuk kerja-kerja beliau Sayadi samping Amy Schumer dalam Pelakon Pemimpin Cemerlang dalam Siri Komedi, Siri Pelbagai Anugerah Pelbagai, Pengarahan Yang Menakjubkan untuk Siri Pelbagai, dan Penulisan Luar Biasa untuk kategori Siri Pelbagai.

Walaupun kehidupan dating Schumer mungkin menjadi kacau-Keretapi kereta api berdasarkan rekod jejaknya IRL-fesyen permaidani merahnya adalah apa-apa tetapi. Terus terang, dia telah membunuhnya di setiap peluncuran, dari perdana ke penganugerahan.

“Ada sekumpulan yang saya sayangi, dan saya sudah berpengalaman,” katanya InStyle mengenai pereka kegemarannya, secara khusus memanggil Narciso Rodriguez, Rebecca Minkoff, dan Christian Siriano. “Saya suka barang-barang yang menunjukkan tubuh saya, saya bukan tongkat, tetapi saya berasa seperti seorang wanita, dan saya mahu menunjukkannya.”

RELATED: Nasihat Kencan Amy Schumer untuk Gadis-gadis Pintar, Lucu yang Tahu Apa yang Mereka Mahu

Jelas, dia berjaya. Dari baju kurcaci-merah yang memeluk gaun Narciso Rodriguez (di atas, kiri) kepada reka bentuk Balmain hitam dan putih grafik (di atas, betul), komedienne telah menemui apa yang berlaku untuknya, mengambil risiko dan bereksperimen dengan warna, siluet, dan cetakan di sepanjang jalan. Di hadapan, klik untuk melihat permaidani merah yang terbaik.

PHOTOS: Karpet Merah Terbaik Amy Schumer kelihatan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map