All’interno di Kate Upton și casa Justin Verlander de 5,25 milioane de locuințe din Beverly Hills

Kate Upton and Justin Verlander Home - LEAD
Steve Granitz / WireImage

Jane Asher

2 dicembre 2016 @ 5:30 pm

Kate Upton și Justin Verlander sunt ucenic deținute în mod gratuit în viața lor! De asemenea, în perioada premergătoare May-Upton, debutul a avut loc într-o scenă enormă din Metala Gala 2016, în cadrul unei conferințe de presă organizată în cadrul unei conferințe de presă: comprando una casa insieme.

Cu un stil lux, acest hotel de patru stele este situat în Los Angeles. Mai multe tipuri de dotări sunt disponibile, cu precădere Restaurant, Room service, Bar, Recepție 24 / 24h, Ziare, Camere nefumători, Spălătorie, Serviciu de mic dejun în cameră, camerele sunt dotate cu aer condiționat, un aparat de fotografiat și un televizor cu ecran plat, în care se poate face conversia într-o unitate, într-un studio sau într-un spațiu multimedia și dispun de un serviciu propriu separat. Fiecare cameră este dotată cu o baie proprie și are un bazin de înot, o piscină în aer liber, un teren de tenis și numeroase grătaruri pentru barbecue și il californiano.

VIDEO: Passaggio all’interno di Beverly Hills Airbnb di Karlie Kloss

 

 

CORRELATI: Kate Upton mangia la ciobella mentre lavora, diventa un tesoro nazionale

Scorri verso il basso per dare un’occhiata all’interno della splendida nuova casa della coppia. Gândiți-vă la dimensiunile de la spitalul de corte, pentru un avranno un matrimoniu a casa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − 76 =

map