Il ristorante în stile Speakeasy în N.Y.C. Di cui tutti parlano

Tutti noi abbiamo ascoltato le storie dissolute la scena scrisa din New York durante l’erei del proibizionismo – l’alcol, le feste riottose, lo scandalo – ma in calce modo, non sembrano mai perdere il loro fascino innato. Hotelul Alessandro Borgognone este situat la o altitudine de 30 de metri de centrul istoric al orașului Chumley, în apropiere de Chumley’s, un loc de întâlnire al orașului West, originar în apr. 1922, fiind amplasat în centrul istoric al orașului Piatra Neamț, tra cui Ernest Hemingway, Jack Kerouac e Edna Sf. Vincent Millay.

Situat într-o stație liniștită laterală cu un inconștient de identificare a solului numeroase (86), se află în spitalul de vacanță și de nostalgie. Într-o situație în care există o tendință de acces, în cazul în care există o prudență scânteietoare cu un bar în legătura cu quercia e un camino, care pare a fi conștient de libera circulație scrită a clienților. Meniul de meniu, bucătar-șef ideal de bucătărie Victoria Blamey, creați-o cu creația alla clasica cucina americana (pensate: ostriche, anatra, torta alla frutta e, naturalmente, hamburger molto sfacciato) che completeano l’ambiente della vecchia scuola.

COSA MANGIARE

În cazul în care nu sunt mangaiatori de carne dovrebbero pensarci datorită volte prima de cenare în zona de localitate particolare, perché il punto culminante del meniu è senza dubbio l’hamburger, composto da datorită polpette succose e morbide, ricoperte di midollo osseo e condi con con formaggio americano appiccicoso, salsa special e scalogni croccanti, servit con il mucchio ammucchiante richiesto di patatine fritte. Citește mai mult, Chumley rifiuta rispettosamente qualsiasi modifica all’ordine. Lavalo cu un cocktail in casa: siamo fan dello Smart Little Feller, grau con gin, limone, menta si seltz al gusto di pera.

CORRELATO: Setul de moda il reprezinta o vacanta in New York. Ristorante per Pho

TK
Matt Martin

QUANDO ANDIAMO

Chumley a apărut pe a doua oară la 17:30. alle 22:30, venerdì e sabato dalle 17:30 alle 23:00 e la domenica dalle 17:30 alle 10 di sera Pentru o noapte atmosfera completa, prenota un tavolo per una settimana su 7:30 circa.

VIDEO: 10 celebritati din toata lumea au venit la ristoratori

 

COSA VESTIRE

Conținutul cartei este însoțit de o geometrică motivațională și de o lussuosi banchi în pelle, în interiorul căruia este invitată o singură listă în acest sens,.

Strada lui Chumley, 86 Bedford Street, 212-675-2081; chumleysnewyork.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 23

map