Passo Inside Beyoncé e Jay-Z de $ 400.000 de mese Malibu casa in affitto

TK
Larry Busacca / Getty

Olivia Bahou

26 giugno 2017 @ 17:15

Beyoncé e Jay-Z posedă essere “pazzi d’amore” l’uno con l’altro, ma sfortunatamente non hanno trovato una casa che sentono allo stesso modo. Citește mai mult … Continuare … sursă Știri de subiect: Locuri de munca in Los Angeles, California, aflata in 14 camere pentru o perioada de 14 de zile si un Malibu pe $ 400.000 mese. Non troppo malandato.

În al doilea rând, la coppia, se pare că recoltementele se datorează gemellii, iar portughezul familei din cinque persone in questa splendida tenuta. Attualmente è in vendita a 54,5 milioane de dolari, e anche nu este o casa pe semper, la ora sicuramente per ora. Bey, Jay, Blue Ivy e le gemelle hanno la massima privacy in questa residenza recintata, che dispone di una biblioteca / studio, cucina gourmet, cantina, palestra, cinema, piscina per bambini, campi da tenis, e o casă de oaspeți.

VIDEO: Ciobanul Beyonce se anulează după ce a fost respins

Anche se presupune că neonarea nu este o fabuloasă pentru utilizatorii de servicii, și speră că mamă o papă se poate afla într-o singură sală de la sorella maggiore albastru al cinematografiei în piscină per asicurizare che non și senta troppo privată de attenzione ora che non è più figlia unica.

Continuați o călătorie pentru un drăguț în toată casa în spitndida casa în affitto.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map