Qualcuno ha appena comprato, N.Y.C., Leonardo DiCaprio. Appartamento per un afare

Leonardo DiCaprio Greenwich Condo - Lead 2016
Cortesia StreetEasy; Getty

Jane Asher

07 decembrie 2016 @ 18:00

Nelle ultima notiță a lui Leonardo DiCaprio, care a fost recunoscută pentru un apartament cu Greenwich Village în valoare de 8 milioane de dolari – 2 milioane de dolari în prima jumătate a anului 2014, în al doilea rând Real Deal.

Acest hotel este situat în Manhattan în partea de nord-vest a orașului, la numai 5 minute cu mașina de centru.Hotelul are 11 camere din categoria Room și Room. Strada Easy riporta che DiCaprio va fi achizitionata in condominio nel maggio del 2014 pentru $ 10 milioane de euro si va avea toate costurile de cautare pentru 14,5 milioane dolari.

VIDEO: Studio City Home de Leonardo DiCaprio

 

La casa de la 3,663 de metri patrati, costul aferente a fost stabilit în mod specific de DiCaprio per promuorare propriu beneficiaza de salut, cu un sistem de illuminazione circadiano, aromaterapia in-duct, un erbario con finestra e una stazione di spremitura chiusa, o doză de vapori de mers pe jos cu sistema de terapie della luce personaliza e set doccia un mano con infuzo di vitamine C. “Non puoi inventare questa roba.

CORRELATO: 42 de volți și inamorați di Leonardo DiCaprio

În cazul în care vă aflați pe site-ul nostru, vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit sau vă place să scrieți un mesaj. Citiți mai multe despre: Citiți mai multe despre: Citiți mai multe despre: Citiți mai multe despre Battery Park Città. Scoruri verso în funcție de preferință un’occhiata al bellissimo condominio.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map