Zoë Saldana Springs la 8,7 milioane de dolari Beverly Hills Home-Ecco la tua anteprima

Frequenta the Samsung launch of the Galaxy S 6 and Galaxy S 6 Edge at Quixote Studios on April 2, 2015 in Los Angeles, California.
Jason LaVeris / FilmMagic

Anna Hecht

3 giugno 2016 @ 7:30 pm

Zoë Saldana este una dintre cele mai incredibil chic, e dall’aspetto della sua nuova vilă din Beverly Hills, anche un incredibil gusto quando și tratta de proprietate imobiliare. Situata in comunele din Valea Ascunsa, costellata di stelle, la vila da 8,7 milioane de dolari si un apartament cu o suprafata superioara a casei din Adele, era epuizata de proprietatea della stele a realitatii TV Kimora Lee Simmons, riferisce Trulia. 

Toate camerele hotelului se află într-o cameră cu vedere la mare, Salda se află într-o zonă cu acces la internet și oferă servicii de înaltă calitate. În plus, camerele sunt dotate cu aer condiționat, un aparat de fotografiat familiar cu pianul inferior și un apartament cu un pat dublu, la casa sau parchetul pe o scară largă. Per vizita tutto ci che che la nuova casa di 6.332 metri quadrati di Saldana ha da offrire, continua a scorrere le foto qui sotto.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 83

map