17 Kali Rambut Olivia Benson Adalah Bintang Benar Hukum & Perintah: SVU

Mariska Hargitay - Lead 2016
Michael Parmelee / NBC

Samantha Simon

Feb 09, 2017 @ 10:00 pagi

Tiada siapa yang meragui dengan Olivia Benson-atau rambutnya, untuk perkara itu. Selama lebih dari 17 tahun, Mariska Hargitay telah memainkan detektif yang paling buruk dalam ingatan baru-baru ini Undang-undang & Perintah: Unit Mangsa Khas. Sudah tentu, Benson yang kini menjadi leftenan di jabatan itu telah mengalami bahagian atas dan ke bawah sejak pertama kali bertemu dengannya, tetapi dedikasi sengit terhadap tugasnya tidak pernah goyah. Dan tidak ada kesediaannya untuk mencuba sesuatu yang baru.

Sebagai orang yang pernah menghabiskan hari menonton SVU maraton boleh memberitahu anda, rambut Benson telah melalui evolusi semua sendiri sepanjang siri ini. Dari pixies dan lapisan ke bangs dan bahagian tengah, tidak ada detektif ini yang menjauhkan diri dari ketika dia bersedia untuk beralih pandangannya. Anda boleh membezakan tahun satu episod yang disiarkan hanya berdasarkan gaya rambut Benson sahaja, yang membuatkan kita tertanya-tanya bila dia mempunyai masa untuk memukul salun. Serius, penangkapan orang jahat adalah pekerjaan sepenuh masa-dan ia adalah salah satu yang dia lakukan tanpa begitu banyak rambut jatuh dari tempat.

Tatal ke bawah untuk melihat 17 kali rambut Olivia Benson adalah benar bintang dari Undang-undang & Perintah: Unit Mangsa Khas.

Contents

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 33

map