20 rancangan TV Terbaik 2016

Terbaik TV Shows of 2016 - LEAD
Myles Aronowitz / Netflix; Dana Edelson / NBC; John P. Johnson / HBO; John P. Fleenor / HBO; Robert Voets / Netflix; Curtis Baker / Netflix

Janelle Grodsky

27 Dis 2016 @ 2:15 petang

Walaupun 2016 mempunyai bahagian yang saksama dari mata tinggi dan rendah (Beyoncé’s Lemonade jelasnya yang tertinggi), satu perkara tetap berterusan: Pertunjukan TV kami sentiasa ada untuk kami. Tahun ini terutamanya, kedua-dua rangkaian dan perkhidmatan penstriman menawarkan siri kualiti yang lebih tinggi dengan kandungan yang lebih asli berbanding sebelum ini (terima kasih atas peningkatan ante, Netflix dan HBO).

Tahun ini membawa kita kegemaran lama (bahkan tidak kita mulai Game of Thrones) Dan siri baru yang menguasai gelombang udara, seperti ‘thriller’ 80s Perkara yang tidak dikenali, yang dengan cepat mendapat kultus berikut, dan futuristik Westworld, yang membuat kita semua mempersoalkan rasa realiti kita. Ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa DVR dan streaming beratur kami secara konsisten penuh tahun ini. Semak semua program kegemaran kami 2016 di bawah.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − = 10

map