36 Carols Krismas yang tidak konvensional untuk Menghidupkan Parti Percutian anda

Dengan semangat menutup 2016 pada nota tinggi, editor kami menyusun 36 carols percutian terbaik yang pernah kami dengar musim ini menjadi satu senarai main Spotify yang bagus. Dari liputan klasik seperti “Little Drummer Boy” oleh Jennifer Nettles yang menampilkan Idina Menzel kepada muzik baru seperti “Present Without Bow” oleh Kacey Musgraves yang menampilkan Leon Bridges, senarai kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk merombak mendengar percutian anda.

BERKAITAN: Video Muzik Kegemaran kami pada tahun 2016

Kumpulan cappella membuat kes yang kuat untuk hits kami tahun ini dengan Pentatonix “The Christmas Sing-Along” dan Straight No Chaser “Feels Like Christmas” yang memaparkan One Tree Hill Jana Kramer. Semua laki-laki sebuah kumpulan cappella juga memberi kita “Bukan Krismas! (The Song Drinking), “yang merupakan pilihan yang sempurna untuk menyanyi bersama sesuatu yang baru.

Anda juga akan melihat beberapa trek asli genre-lentur yang menyenaraikan senarai kami, seperti “Rumah Untuk Krismas” oleh R. Kelly. “Saya suka muzik Krismas seperti orang seterusnya, tetapi mendengar lagu-lagu yang sama berulang kali selama berminggu-minggu pada akhirnya boleh memandu saya bersilang gila, “kata penyunting sekutu Claire Stern. “Itulah sebabnya saya terkejut apabila R. Kelly menambah satu kompilasi asal kepada campuran itu. Ia licin, sememangnya seksi, dan tidak ada yang tradisional tentangnya. ” 

Terbaik Christmas Albums - Embed
Kesopanan (4)

BERKAITAN: Karaoke Carpool Bruno Mars adalah Parti Tari yang Kami Perlu Sekarang

Kami juga menyertakan “River” Joni Mitchell oleh Tall Heights, “Let It Snow” oleh Zooey Deschanel dan M. Ward, dan kegemaran saya “Only You” oleh Kylie Minogue yang memaparkan James Corden. Itu betul-Carpool Karaoke dan The Late Show Akhir dengan James CordenTuan rumah titul telah menghasilkan duet percutian yang indah tepat pada waktunya untuk pertukaran Santa rahsia anda yang seterusnya. Nikmati, dan selamat bercuti dari kita semua di InStyle

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 49

map