4 Majalah Breaking Barriers for Young Girls

<em>Kazoo</em><br/>“></div><div class=
Kesopanan

Lindsay Dolak

11 Okt 2016 @ 2:30 petang

Media arus perdana kerap mengambil haba untuk fokus yang dipegangnya pada penampilan wanita. Banyak bahan bacaan tradisional yang dipasarkan kepada wanita dan kanak-kanak perempuan menekankan mengecutkan pinggang (sambil meningkatkan harta rampasan), menjilat mata kucing yang sempurna, dan pelbagai nasihat tentang bagaimana untuk kelihatan lebih baik sekarang. Jangan kita salah, kita suka panduan yang baik untuk mengelakkan diri, tetapi dengan begitu banyak penekanan pada penampilan luar dan kecantikan, untuk gadis-gadis muda, kadang-kadang mesej bahawa mereka boleh mengembangkan kepentingan lain melampaui rupa mereka dan bagaimana lelaki berfikir mereka kelihatan, boleh menjadi keruntuhan dalam artikel solek.

Bayangkan sebuah dunia di mana gadis-gadis memupuk obsesi STEM mereka dengan sungguh-sungguh seperti rakan sekelas lelaki mereka. Bayangkan jika mereka mempunyai akses kepada memperkasakan model peranan wanita yang boleh mengingatkan mereka tentang kuasa bekerja keras dalam bidang yang menarik seperti sains, seni, atau masakan. Nasib baik, semakin ramai gadis melakukan perkara itu, begitu pula media. Kami membundarkan empat majalah yang mengagumkan dan memberi inspirasi yang bertujuan untuk kanak-kanak perempuan berumur lima tahun dan seterusnya. Tetap bergulir untuk membaca lebih lanjut mengenai para pen, yang menggalakkan kanak-kanak perempuan untuk mengembangkan minat mereka melangkaui naratif tradisional “bahan penampilan” dan menjadi gadis terkuat dan paling bijak yang mereka boleh.

Bantu gadis di seluruh dunia dengan membeli edisi terhad InStyle tote pereka untuk menyokong Let Girls Learn. Beli koleksi koleksi kami dari Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, DKNY, Jason Wu, Narciso Rodriguez, Prabal Gurung, Tanya Taylor.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − = 62

map