4 Pelajaran Gaya Mengenai “Berpakaian Umur Anda” dari Menonton Panduan Girlfriends ‘untuk Perceraian

4 Style Lessons from Girlfriend's Guide to Divorce
2015 Bravo Media, LLC.

Sharon Clott Kanter

Feb 10, 2016 @ 3:45 petang

Sesuai dengan usia bukanlah perkataan yang mendaftar dengan Cynthia Summers. Sebagai pereka pakaian untuk Bravo Panduan Girlfriend untuk Perceraian, dia memakai empat 30- dan 40-an yang menakjubkan setiap minggu untuk menghadapi cabaran baru-bayi di atas kapal, pertempuran penjagaan, masalah kedai roti, masalah hookup, dan peperiksaan teritorial – yang bukan tugas mudah.

Kali terakhir kita melihat sekumpulan empat wanita yang berpakaian hebat, ia adalah untuk Seks dan Kota. GG adalah serupa kerana ia menyerlahkan empat wanita yang sangat bergaya, tetapi ia juga sangat berbeza: Penataannya adalah Los Angeles, almari pakaiannya lebih banyak warna berbanding sebelum ini, dan pendekatan untuk pakaian adalah kebolehan dipakai.

Jadi, kita terpaksa mencuri beberapa helah Summers.

Kami mengejar pereka kostum minggu ini, sama seperti musim kedua mencapai tahap max-Pecahan aneh Abby tentang Becca tidak mempunyai bayi Jake ?! Jo dan tukang bakarnya ?! Phoebe dan lelaki seni pelik itu ?! Delia dan crock perkahwinannya!-Mengetahui semua rahsia bawah-dan-kotornya untuk kelihatan bergaya pada usia apa-apa.

“Saya bernasib baik kerana saya boleh berpakaian empat watak utama yang bukan sahaja cantik, tetapi juga wanita dewasa yang tahu badan mereka,” kata Summers. “Ini bukan persembahan mengenai apa yang sesuai dengan umur dan apa yang tidak. Lebih-lebih lagi untuk menunjukkan apa yang terbaik untuk anda, tidak kira usia anda. “Jika itu berlaku, mari kita dapatkannya. Tatal ke bawah untuk empat petua teratasnya. 

BERKAITAN: Panduan teman wanita untuk Perceraian Bintang Necar Zadegan pada Memainkan Wanita Yang Kuat Yang “Tidak Perlu Mana-mana Wang Manusia”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map