7 Perkara Yang Kita Belajar Mengenai Jackie Kennedy dari Jackie

Jackie Movie TK - LEAD
Kesopanan Fox Searchlight

Aaron Valentic

Disember 02, 2016 @ 11:00 pagi

Selepas Jackie ditayangkan di Festival Filem Venice pada bulan September, biopik yang diarahkan oleh Pablo Larráin dengan cepat menjadi salah satu filem yang paling dinanti-nantikan sepanjang tahun. Dan jika anda telah melihat treler itu, tidak sukar untuk melihat mengapa. Dengan membintangi Natalie Portman yang sempurna, filem emosi itu berlaku pada hari-hari selepas pembunuhan John F. Kennedy dan dibingkai dengan wawancara Kennedy dengan Kehidupan wartawan majalah. 

Sekiranya estetika Jackie (pakaian! Suara itu! Suara!) Tidak akan membawa anda, sejarah akan menjadi. Filem ini hampir pasti akan menghantar anda di menyelam mendalam Google untuk mengetahui lebih lanjut tentang Lady First yang dikasihi. Untuk itu, sebelum filem itu melayari teater pada Jumaat ini, di bawah, kami telah mengumpulkan tujuh perkara paling menarik yang kami pelajari daripada Jackie. 
 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 77

map