9 Hari Ulang Tahun Boy Tom Hardy Sebenarnya Menukar Peranannya

Tom Hardy
Samir Hussein / WireImage

Christian Gollayan

15 Sep 2015 @ 7:45 pagi

Bukan rahsia kecil bahawa Tom Hardy adalah salah seorang pelakon paling terkenal di Hollywood, sering mengambil peranan yang memerlukannya menjalani transformasi badan yang melampau (Bane, siapa?). Kami menghormati dia hari ini pada hari ulang tahunnya yang ke-39 dengan melihat semula beberapa perubahan pandangannya yang paling mengasyikkan.

Selepas membuat debut filemnya di Malaysia Black Hawk Down, Hardy telah menjadi bintang dalam banyak filem, membuat nama untuk dirinya sendiri dalam genre filem thriller, bermain peranan dalam filem seperti The Dark Knight Rises, Permulaan, Bronson, Mad Max: Fury Road, dan sudah tentu, The Revenant, yang mana penggambarannya terhadap pengkhianat yang menjeritkan bulu menangkapnya sebagai penamaan Oscar dalam kategori Pelakon Pembantu Terbaik

Dari bermain samseng kembar di Malaysia Legend kepada seorang pejuang MMA di Malaysia Pahlawan, lelaki ini telah serius di seluruh peta. Dia menggambarkan watak-watak dari 20-an yang menderu, masa depan pasca-apokaliptik, tahun 1950-an, hari moden, dan bahkan dalam impian di dalam mimpi, di dalam mimpi yang lain (kita mungkin masih agak keliru tentang bagaimana ia berfungsi, masih lagi dengannya).

Hardy dan isterinya lebih kurang dua tahun sekarang, Charlotte Riley mengalu-alukan anak pertamanya bersama musim gugur lepas dan Hardy mempunyai anak lelaki berusia 8 tahun, Louis, dengan bekas Rachael Speed.

Selamat ulang tahun kepada bunglon yang bertindak-kami harap ia adalah yang hebat!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map