9 Perkara Yang Tahu Mengenai Kostum Sarah Jessica Parker mengenai Perceraian

SPJ - Divorced
Craig Blankenhorn / HBO

Samantha Simon

07 Okt 2016 @ 12:30 malam

Ahad ini, Sarah Jessica Parker melangkah ke peranan baru-dan almari pakaian baru. Dia menghayati ibu kota Frances dalam drama baru HBO Perceraian, yang mengikuti jejak watak Parker dan suaminya, Robert (digambarkan oleh Thomas Haden Church). Peranannya mengambil Parker-yang juga berfungsi sebagai penghasil eksekutif di acara-jauh dari jalan-jalan Manhattan yang glamor yang ia terkenal sebagai Carrie Bradshaw Seks dan Kota (dan selalunya IRL juga). Dan, almari Frances tidak kelihatan seperti Carrie’s-atau Parker, untuk perkara itu. Daripada melangkah keluar memakai kelihatan fesyen yang tebal, Frances memilih pakaian klasik dan cengkaman yang selesa. Dan gaya sederhana-namun-bergayanya adalah sesuatu yang Parker dan pereka kostum siri, Arjun Bhasin, memastikan mendapat hak.

“Apabila anda mempunyai persembahan baru, ada banyak cara untuk membinanya dari bawah,” kata Bhasin baru-baru ini InStyle. “Sebelum kami melakukan juruterbang dua musim lalu, saya bertemu dengan Sarah Jessica untuk bercakap tentang siapa yang kami mahukan Frances menjadi. Kami membincangkan nada watak, nada pakaian, nada pertunjukan, dan apa yang kami tidak mahu persembahan itu menjadi. “

Semasa perbualan mereka berterusan, rupa Frances menjadi hidup-dan begitu juga dengan vintaj vintaj persembahan. “Kami bercakap mengenai ’70-an pawagam dan mempunyai persembahan yang cukup sinematik dalam satu cara,” kata Bhasin. “Kami mahu ia kurang daripada rancangan TV yang pantas dan lebih banyak membakar lambat sinematik.” Untuk inspirasi gaya, mereka beralih kepada filem klasik dari dekad ini. “Dari segi pakaian, kita memukul tema-tema akhir 70-an,” kata Bhasin. “Terdapat satu filem tahun 1978 yang dipanggil Seorang Wanita Tidak Berkahwin bahawa Sarah Jessica sangat teruja tentang, khususnya, jadi kami bercakap mengenai hal itu juga Kramer vs. Kramer, American Gigolo, dan beberapa filem lama Woody Allen dari musim sejuk Upper West Side. Kami membincangkan bagaimana filem-filem itu akan mempengaruhi rancangan kami dan bagaimana ia akan mempunyai perasaan seperti itu. “

Craig Blankenhorn / HBO

Ketika datang untuk mencari kepingan-kepingan yang sempurna untuk penampilan Frances’s ’70-inspired, pasangan itu memutuskan untuk menyimpan sesuatu yang sahih. “Saya tidak menjejakkan kaki ke Barneys, Bloomingdale, atau Bergdorf sekali,” kata Bhasin, yang berpakaian Parker dalam sebahagian besar vintage untuk acara itu. “Kami tidak pergi ke laluan itu, kerana kami memutuskan untuk mengambil sikap yang berbeza tentang bagaimana kami akan berpakaian.”

VIDEO: Lihatlah Gaya Karpet Merah Sarah Jessica Parker

Tatal ke bawah untuk 9 perkara untuk mengetahui tentang fesyen Frances di acara itu, langsung dari pereka pakaiannya sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map