9 Rancangan TV Spooky Menonton Sebelum Halloween

Seram TV
FX, Netflix, FOX
Janelle Grodsky

dan Tessa Trudeau

Sep 27, 2017 @ 3:15 petang

Jika anda berada dalam suasana hati untuk menyeramkan Halloween ini tetapi tidak merasakan seperti menghidupkan kembali filem seram kegemaran anda, memilih untuk pesta malam yang penuh dengan siri TV yang menyeramkan. Dari kegemaran lama seperti cerita seram Amerikagaris plot terbaru yang menakutkan dan The Walking Dead ‘sombong zombie pembunuh yang tidak berkesudahan untuk menunjukkan baru membabitkan pembunuh siri dan cerita rakyat yang mengerikan, terdapat banyak detik-detik menakutkan pada skrin kecil tahun ini. Tetapi, jika anda kurang menyerupai jenis seram tidur dan lebih ke dalam komedi gelap yang berkhidmat sehingga menakutkan dengan ketawa sampingan, maka anda akan ingin menyerupai siri baru Hantu atau tahunan klasik The Simpsons‘Episod Halloween, “Treehouse of Horror.”

VIDEO: Francais Filem Terbesar Akan Datang Kejatuhan ini

Tidak kira di mana anda mendarat di spektrum seram, terdapat rancangan TV menyeramkan untuk mempersiapkan anda untuk All Hallows ‘Eve. Mencari alternatif untuk Rocky Horror atau pengganti untuk Menjerit Queens? Lihat siri penggemar rambut kegemaran dan spesial di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 95 =

map