9 Wahyu dari Medium Hollywood, Tyler Henry

Sejak Medium Hollywood pertama ditayangkan di E! pada bulan Januari, ahli silap mata berusia 20 tahun Tyler Henry telah menawan penonton dengan kemampuan luar biasa dan pelanggan selebritinya-jadi tidak menghairankan apabila pertunjukan itu dijemput untuk musim kedua beberapa minggu lagi. Kami telah melihat Henry bertemu dengan semua orang dari Bella Thorne dan Olivia Culpo untuk Boy George dan Amber Rose pada skrin-dan walaupun kami hanya dapat melihat segmen setiap bacaan selama blok jam pada malam Ahad (10 malam ET), beberapa Pembacaan Henry mengambil lebih lama daripada yang lain.

“Setiap bacaan adalah berbeza sejauh masa, jadi ada yang akan berlangsung setengah jam dan yang lain akan berlangsung selama tiga jam,” kata Henry InStyle apabila dia baru-baru ini melawat pejabat-pejabat New York City kami. Pada pusingan akhir minggu depan, kita akan dapat melihat versi yang dipotong dari salah satu bacaan selebriti terpanjang Henry hingga kini dengan Carmen Electra. “Pembacaan itu berlangsung sekitar empat jam,” katanya. Tatal ke bawah untuk temuduga penuh kami dengan Henry sebagai musim pertama Medium Hollywood membungkus.

Jika anda boleh memilih satu bintang untuk dibaca, siapakah yang akan melakukannya?
Cher akan menjadi impian saya. Itu akan menjadi menakjubkan, dan saya benar-benar fikir dia akan masuk kerana dia telah membaca sebelum ini. Mungkin suatu hari, seperti musim 12! Ia adalah perkara yang sangat peribadi, jadi ia adalah satu perkara untuk mendapatkan orang yang akan terbuka dan bersedia untuk menunjukkan bahawa sebahagian daripada kehidupan peribadi mereka.

Anda telah mempelajari banyak maklumat mengenai selebriti. Semasa bacaan, adakah anda pernah meninggalkan sesuatu seperti yang anda lihat?
Saya berasa seperti tanggungjawab saya untuk menyampaikan maklumat dengan cara yang sensitif terhadap perasaan klien saya, tetapi saya tidak begitu bertanggungjawab terhadap apa yang saya lihat. Bagi saya, matlamat bacaan pada asasnya adalah untuk membantu orang mendapatkan penutupan atau wawasan, dan sebagainya berkongsi maklumat negatif tanpa apa-apa lapisan perak yang positif atau sebarang penyelesaian yang berpotensi adalah sia-sia. Jadi dalam acara itu, saya tidak mengatakannya-tetapi kebanyakan masa, jika saya melihat sesuatu yang mungkin berada di sisi negatif, saya juga dapat melihat apa yang boleh dilakukan untuk mengelakkannya.

BERKAITAN: Siapa Tyler Henry? Bertemu dengan 20 Tahun Lama Medium Hollywood Bintang

Pernahkah anda mempunyai reaksi negatif terhadap bacaan?
Untungnya, tidak-walaupun kita telah menangani subjek yang berat dalam persembahan seperti masalah persaudaraan dan alkohol, semuanya positif untuk sebahagian besar. Ia benar-benar hanya tentang mengakui isu-isu ini dalam cara penyembuhan. Kami tidak cuba untuk membawa momen yang paling peribadi atau menyakitkan seseorang, lebih-lebih lagi untuk mengakui sejauh mana mereka datang dan belajar dari pengalaman itu. Jadi dengan konteks di sekelilingnya, saya mendapat reaksi positif yang positif, walaupun kita memberi tumpuan kepada beberapa subjek yang kelihatannya negatif.

Anda melawat beberapa rumah selebriti yang menakjubkan di pameran itu. Yang telah menjadi kegemaran anda setakat ini?
Rumah Khloe Kardashian cantik ketika saya berada Menjaga dengan Kardashians. Dan kemudian untuk pameran saya, Margaret Cho mungkin mungkin yang paling keren. Ia adalah rumah yang paling menakjubkan dan ia begitu eklektik. Dia begitu banyak di dalamnya, jadi ia adalah gabungan dari perkara-perkara yang sangat menarik dan mempunyai reka bentuk dalaman yang menarik. [Lihat klip rumah Cho dalam video di bawah.]

Anda terbuka tentang hakikat bahawa anda tidak sering mengiktiraf selebriti, tetapi pernah ada sesaat ketika anda merasakan musim ini?
Awal musim ini saya berjumpa dengan Jodie Sweetin, dan saya tidak mengenali dia walaupun saya suka Rumah penuh sebagai kanak-kanak. Dia tidak kelihatan seperti Stephanie Tanner ketika dia membuka pintu, jadi saya fikir dia seorang wanita cantik berambut perang. Kemudian saya masuk ke dalam kereta selepas dan seperti, “Oh, itu yang saya baca!” Jadi, saya pasti ada saat-saat di mana saya telah menjadi bintang, tetapi banyak perkara itu adalah post-starstruck-ness. Saya fikir ia akan berlaku lebih banyak pada musim dua ketika saya mula mengenali lebih ramai selebriti.

BERKAITAN: The Stars of Fuller House Mendedahkan Episod Kegemaran mereka, dari Kemudian dan Sekarang

Dan bagaimanakah keadaan telah berubah untuk anda, sekarang bahawa orang mengiktiraf anda dari persembahan?
Sudah menjadi pelarasan untuk melalui proses ini sekarang mempunyai platform ini dan diiktiraf. Saya baru-baru ini dalam penerbangan yang mempunyai TV, jadi saya menghidupkan E! dan mereka melakukan maraton pada acara saya semasa saya berada di pesawat. Saya bangun untuk pergi ke bilik mandi, dan ketika saya berjalan di lorong, saya menyedari bahawa kira-kira 10 orang telah menunjukkan saya. Saya hanya berharap mereka tidak akan melihat saya, kerana apabila anda berada dalam pesawat selama lima jam, anda agak terperangkap!

Adakah anda masih mengambil pelanggan yang tidak terkenal??
Ya! Pada asasnya, saya fikir sebab saya mula melakukan ini adalah sama seperti mengapa saya melakukannya sekarang: Ini hanya untuk membantu orang mendapatkan rasa penyembuhan atau penutupan. Saya percaya hadiah ini akan dikongsi dengan semua orang, sama ada mereka selebriti atau tidak. Jadi, walaupun persembahan itu menjadi selebriti, saya masih membaca orang-orang setiap hari.

Bagaimana anda sesuai dengan jadual penggambaran sibuk anda??
Saya melakukan pembacaan melalui telefon atau Skype, yang benar-benar membantu semasa saya dalam perjalanan. Saya benar-benar merasakan ia menjadi lebih mudah melalui telefon kadangkala kerana saya tidak berat sebelah dengan ekspresi atau reaksi wajah klien-dan itu benar-benar penting bagi saya. Anda akan melihat apabila saya melakukan bacaan pada acara yang kadang-kadang saya akan melihat ke luar atau ke arah yang berbeza dari pelanggan. Itu kerana saya tidak mahu ekspresi wajah-positif atau negatif-mempengaruhi bagaimana saya menyampaikan maklumat. Ia sangat penting untuk menjadi sahih.

Adakah anda mengambil masa untuk berehat sahaja?
Apabila saya tidak melakukan pembacaan, saya hanya menghabiskan banyak masa sahaja dan cuba untuk bermeditasi. Melangkah berjalan dalam alam juga sangat baik untuk saya. Ini cara untuk memusatkan diri saya tanpa ada orang di sekitar, kerana keupayaan saya kurang daripada suis on-off. Ia lebih seperti dial kelantangan radio, jadi saya sentiasa mempunyai muzik latar belakang di kepala saya. Ia lebih tenang dan di latar belakang apabila saya berinteraksi dalam kehidupan harian saya, tetapi apabila saya pergi ke bacaan saya benar-benar cuba memberi tumpuan kepada bunyi latar belakang itu dan membawanya ke hadapan fikiran saya. Bahagian cukai datang selepas bacaan, kerana kadang-kadang saya mengambil masa tiga hari untuk benar-benar tenang. Jadi saya cuba untuk bekerja pada setiap hari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 45 =

map