Abigail Breslin pada Menggugurkan Angkat “Mengerikan” di Dancing Dirty

Tiada siapa yang meletakkan Bayi di sudut-dan Abigail Breslin bertekad untuk memastikannya. Pelakon berusia 21 tahun itu mengambil peranan ikon dari Frances “Baby” Houseman untuk ABC Menari kotor semula, yang perdana malam ini pada pukul 8 malam. ET. Ia bukanlah semudah yang mudah bagi Breslin untuk meletakkan putarannya sendiri pada watak yang dikasihi, yang pertama kali dimainkan oleh Jennifer Grey dalam filem 1987. Cabaran terbesar? Mempamerkan adegan klasik di mana instruktur tarian Johnny Castle (yang pada asalnya digambarkan oleh Patrick Swayze, kini oleh Colt Prattes) mengangkat Bayi di atas kepalanya semasa rutin pertunjukan bakat yang mengagumkan.

“Menjalankan angkat itu amat menakutkan,” kata Breslin baru-baru ini InStyle. “Ia benar-benar sukar untuk mendapatkannya dengan betul. Untuk melompat dari satu kaki ke udara dan mengharapkan seseorang untuk menangkap anda di tempat yang sempurna di pinggul anda cukup keras, tetapi kemudian mereka perlu mengangkat anda sepanjang jalan dan memegang borang. Dan walaupun anda merasakan anda sedang mati, anda tidak boleh membiarkan persembahan itu di muka anda. “Tidak kira betapa sukarnya, Breslin tidak pernah menganggap menggunakan badan dua kali untuk aksi itu. “Saya tahu jika saya tidak melakukannya sendiri, saya akan sentiasa menyesal,” katanya.

VIDEO: Semak Foto Pertama dari Menari kotor Remake

Sama seperti pelajaran tarian untuk Bayi dalam filem, untuk Breslin, amalan yang dibuat sempurna. “Ia mengambil masa berbulan-bulan dan bulan latihan,” katanya. “Ia meletus, dan saya sangat sakit. Setiap hari, saya akan bergembira dan menghentik pinggang saya. Oleh itu, ketika kita sebenarnya melakukan lif, ia seperti saya bebas dari rumah. Kami melakukan kira-kira lima untuk mendapatkannya dengan betul. “Pada masa yang mereka terpaksa menembak adegan terakhir, Breslin mempunyai kepercayaan penuh pada bintang-bintangnya. “Colt yang terbaik,” katanya. “Saya tidak dapat melakukannya tanpa dia. Saya fikir dia lebih takut untuk hidupnya jika dia menjatuhkan saya kerana tidak ada bantal di sekeliling kita. Hanya ada lantai! “

050117-abc-dirty-dancing-breslin-lift-embed.jpg
ABC

Selain mencipta lif dengan sempurna, Breslin tahu dia terpaksa menggambarkan evolusi Bayi dari pemula tarian ke mesin Mambo. Dan sebagai latihan kehidupan bintang bintang yang dipantulkan di skrin, dia dapat melakukannya. “Kegigihan saya tentang menari bekerja untuk permulaan filem, tetapi ia tidak akan berfungsi jika Bayi tidak benar-benar berakhir pada akhirnya,” katanya. “Sudah tentu, itu bermakna saya terpaksa mendapat kebaikan juga. Jadi ada tekanan itu, di samping mengetahui berapa ramai orang yang suka yang asli dan tidak mahu mengacaukannya. “

Walau bagaimanapun, satu kawasan yang sengaja ditapis, ialah almari pakaian. “Kami cuba mengekalkan kostum yang hampir sama dengan yang asal, tetapi ia pasti lebih tepat untuk filem ’60an daripada filem itu,” kata Breslin. “Fesyen-bijak, terdapat banyak ‘cross-crosss’ yang berusia 80-an pada awalnya-terutamanya ketika Bayi memakai celana panjang yang dipotong dengan seluar pendek. Kami melakukan lebih daripada 60-an, jadi saya memakai banyak seluar jeans dan Keds. ” 

Untuk melihat perubahan itu Menari kotor untuk diri sendiri, tengok ke ABC malam ini pada jam 8 malam. ET.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map