Apa yang akan Grease: Live Sebenarnya Suka?

Minyak Live - LEAD
Tommy Garcia / FOX

Samantha Simon

27 Jan 2016 @ 9:30 pagi

Geng Rydell High semua di sini-dan mereka sama seperti kita ingat mereka. 

Sandy, Danny, T-Bird, dan Pink Ladies akan mengambil alih skrin TV anda bila Grease: Live perdana pada hari Ahad, 31 Jan. Berdasarkan filem klasik 1978 tentang sekumpulan anak-anak sekolah menengah di ’50-an, bintang-bintang muzik FOX yang pertama kali hidup, Julianne Hough, Aaron Tveit, Vanessa Hudgens, dan Keke Palmer sebagai kulit ikon- remaja yang penyayang. Tetapi jangan harap mereka kelihatan sama seperti watak-watak dari asal Minyak. Kali ini, terdapat lebih banyak kulit, tan rambut palsu, dan berambut perang Danny Zuko.

“Kami melakukan penghormatan kepada Minyak, tetapi ini adalah versi kami sendiri, “kata pereka pakaian William Ivey Long, yang paling terkenal dengan karyanya di Broadway InStyle apabila kami bersama dengannya minggu lepas. “Terdapat tiga atau empat penampilan yang hampir sama dengan yang asal, tetapi di mana ia berhenti.” Jadi ketika anda akan melihat Sandy dalam rupa hitam-hitam “seperti yang dirancang oleh Albert Wolsey untuk filem itu,” dan staples seperti jaket kulit T-Bird dan jaket Pink Lady, mereka semua mempunyai kemas kini moden. “Saya telah mereka bentuk semula, jadi mereka tidak akan sama,” kata Long. Satu perkara itu adalah tetap sama? “Warna sekolah masih merah dan putih!” 

Lama memberi kita sudu mengenai apa yang telah mencipta watak-watak ini untuk generasi baru. Dengar apa yang dia katakan tentang mencipta pandangan Sandy dalam video di bawah, dan scroll ke bawah untuk melihat lakaran asalnya untuk watak-watak, ditambah butiran mengenai setiap rupa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − = 79

map